INSPIRATION TIL RUM

BADEVÆRELSE

3 gode valg på badeværelset

Spejle

Et spejl er uundværligt på badeværelset da det er her du ligger makeup og renser din hud.

Opbevaring

Opbevaring er altid en god idé da det giver rummet et rydeligt look og giver dig mere plads.

Håndklæder

Håndklæder er essentielle på badeværelset, da de giver dig en ægte wellness-følelse efter hvert bad.

Badeværelse

Duftlys

Skab en fortryllende duft på dit badeværelse og mærk den rolig og plejende stemning, som opstår. Find et stort udvalg af duftlys med forskellige dufte og udvælg dine favoritter.

Skab den perfekte hjemmespa

Ansigtspleje

Opnå den rette pleje af dit ansigt med vores udvalg af skønne produkter.

Tørbørster

Skab en bedre blodcirkulation, fjern tør hud og giv din krop balance og velvære med tørbørster.

Badekåber

Pak dig ind i skønne materialer efter hvert bad og opnå en følelse af velvære med en god badekåbe.

Badeværelset er et mere vigtigt rum i hjemmet, end man lige går og tror. Det er nemlig her, hvor man gør sig klar til en ny og spændende dag og også her, hvor man slapper af i et dejligt varmt bad efter en lang dag. Hos Bahne sætter vi pris på et badeværelse, der både har praktiske løsninger, men også et badeværelse som er hyggeligt og har en rar og duftende atmosfære. Derfor har vi samlet vores bud på lækre produkter her på siden, som i den grad vil gøre brusebadet endnu bedre og generelt give mere velvære til dig. 

SKØNHED I BADEVÆRELSET

Skønhed kan være mange ting. På badeværelset er det helt klart en ren og lækker duft, som du hurtigt kan opnå med duftlys og duftpinde fra Skandinavisk, som også spreder varme, lys og hygge. Med badeværelsestilbehør - såsom et tandbørstekrus og en sæbedispenser - fra Bahne Interior, kan du gøre badeværelset mere praktisk, samtidig med at tilføje flotte farver til indretningen. Tjek også de fine badeværelseshylder ud fra NICHBA Design, som kan holde alle dine yndlingsprodukter til badet, og som også har et stilrent og eksklusivt udtryk. 


BEHAGELIGE TEKSTILER

Vi kender vidst alle sammen til det, når det varme vand fra bruseren, rammer vores ansigter, og skylder alt det væk som har været stressende ved dagen. Der er ikke noget bedre, end et varm og langt bad, hvor du bruger lækre produkter fra Humdakin til at skylle håret og kroppen med. Når alt det som var stressende, er skyllet væk, kan du pakke dig ind i Pure Simple håndklæder fra Bahne Interior, som desuden er fremstillet af 100% GOTS økologisk bomuld, hvilke både er miljøvenligt materiale og også behageligt for kroppen. Dit daglige bad bliver altså ikke mere lækkert end med produkter her fra siden. Hos Bahne håber vi, at du finder alt det du skal bruge, for at skabe det perfekte badeværelse og omgivelserne her til.