Inspiration

EFTERÅRSINDRETNING

Hygge i hjemmet...

Efteråret er her endelig! Det betyder, at det er tid til at indrette hjemmet på en hyggelig og behagelig måde. Vi opholder os nemlig mere inde døre, så glem ikke at fylde hjemmet med skønne plaider, flot interiør og puder. På den måde er du sikker på at skabe de rigtige rammer for efteråret.

Den varme indretning

Når efteråret træder ind, er det vigtigt også at lukke efteråret ind i indendørsarealerne, så de prydes af varme. Dette kan du nemt gøre ved at inddrage efterårets skønne farver, såsom brun, orange og rød i din indretning. Mangler du alligevel en ny sofa? Så er tiden inde til at købe en flot behaglig en fra eksempelvis HAY. Her kan du samle familien til en god omgang efterårshygge til en skøn kop te efterfulgt af jeres yndlingskage. Det vigtigste er ved efterårsindretningen er klart valget af materialer og farver.

Skab hygge med lys

Efterår betyder også mørkere dage. Dette behøver dog ikke at påvirke dit hjem. Med skønne lysestager og lys kan du lyse stuen og soveværelset op og samtidig skabe en ægte følelse af ro. Brug lys og lysestager som en del af din efterårsindretning ved at mixe og matche de forskellige efterårsfarver. Skab et skønt og lysene univers for dig og din familie i hjemmet. På den måde bliver det ikke mere hyggeligt, at opholde sig inde døre hele efteråret.