Kontor

Skrivebordsstolen

En god skrivebordsstol er vigtig, da vi sidder på den længe af gangen, når arbejdet kalder. Derfor bør du investere i en stol, som er af høj kvalitet, så du bedst muligt skåner kroppen. Hos Bahne finder du et stort udvalg af skrivebordsstole i forskellige designs og farver, som netop opfylder dette.

Kontor

Skrivebord

Kontorets vigtigste element er skrivebordet, da det er omdrejningspunktet for at udfolde kreative løsninger og projekter. Det er vigtigt at skrivebordet kan rumme alt det, som du skal bruge i løbet af en arbejdsdag. Hos Bahne finder du lækre skriveborde i forskellige størrelser, som alle er af høj kvalitet. Vi håber, at du finder netop det skrivebord, som passer ind i dit hjemmekontor.

Reoler & hylder

Er du typen der arbejder bedst med flotte farverige omgivelser? Eller arbejder du bedst når kontoret er præget af neutrale farver og stilrene møbler? For at hjælpe dig bedst muligt, kan du finde forskellige stilarter og designs her på siden, for at du kan skabe lige det kontor som du ønsker. 

ET FARVERIGT KONTOR
Vidste du at farver kan påvirke hjernen på forskellige måder? Farven blå giver eksempelvis ro i sindet og får dig til at tænke frit. Hvis du ønsker dig et farverigt kontor, kan du med fordel overveje hvilke farver, som netop gør dig glad. Find blandt andet flotte farverige loftlamper og bordlamper fra Verner Panton her på siden, som med sikkerhed vil være med til at påvirke humøret på en god måde. Det er nemlig vigtigt, at være ved godt mod, når arbejdshandskerne skal trækkes på. Du kan også overveje at pynte væggene med flotte og inspirerende plakater, for at skabe en god stemning på kontoret. Hos Bahne kan du finde mange plakater i forskellige perspektiver og farver fra Poster & Frame. 


STILRENE OMGIVELSER
Hvis du er typen, som helst vil have rene overflader og neutrale farver, så kan du her hos Bahne også finde inspiration til det. Du kan for eksempel bruge den smukke Allez stol fra Normann Copenhagen som skrivebordsstol, samt hænge et flot stort spejl op på væggen fra Nordal. Tjek også de fine reoler ud fra HAY, som du kan fylde med spændende Coffee Table Books fra New Mags og flotte enkle dekorationer. Skab hygge på gulvet med et klassisk gulvtæppe fra House Doctor, og pynt din vindueskarm eller skrivebordet med en flot vase fra Louise Roe, hvor du selv kan vælge om der skal tilføjes blomster. Der er mange muligheder for indretning af hjemmets kontor. Hvad end du er til, skal vi nok stå for inspirationen hos Bahne.