INSPIRATION TIL RUM

SPISESTUE

Når spisestuen skal indrettes, er det en god idé at overveje hvilket udtryk du ønsker at skabe. Skal din spisestue være præget af varme og neutrale farver? Eller ønsker du en mere sprælsk tilgang med knald på farverne? Uanset hvad du søger, så kan du finde det hos Bahne. Vi elsker nemlig selv at indrette hjemmet, så det bliver et rart og trygt sted at være. Find inspiration til din indretning af spisestuen lige her.

Spisestue

Skab gode minder

Spisebordet er samlingspunktet hos enhver familie. Her deles dagens oplevelser og dybe samtaler over et godt måltid. Venskaber knyttes og de skønneste minder bliver skabt. Hos Bahne finder du et stort udvalg af spiseborde, hvor du med sikkerhed kan finde det helt perfekte spisebord til dig og dit hjem.

House Doctor

FDB Møbler

Spisestue

Spisebordsstole

I spisestuen er det vigtigt at du investerer i nogle gode spisebordsstole. Hvis du sidder godt i en stol, vil du nemlig være mere tilbøjelig til at hygge dig og nyde aftenen i højere grad. Det er derfor vigtigt at komforten er i top når man vælger en stol, og det er netop komforten kombineret med et smukt design, som vi kan tilbyde dig hos Bahne.

Spisestue

Tre elementer

Udover et spisebord og spisebordsstole er der selvfølgelig andre elementer, som skaber en god og behagelig stemning i spisestuen. Med en flot borddækning vil du let give rummet en sammenhæng og imponere venner og familie. Det skønne vitrineskab kan rumme mere end du tror. Placér et vitrineskab i din spisestue og fyld det med alle dine favoritter indenfor borddækning. Det siger nok sig selv, men det er også vigtigt at have lys i sin spisestue. Med lys skaber du varme og en følelse af ro og hygge. Hos Bahne finder du alle elementer, som burde indgå i indretningen af spisestuen.

Spisestuen er her hvor hele familien samles til et fælles måltid mad. Det er her hvor der deles ud af oplevelser fra dagen, samt her hvor der i følge os skal være rart at være. Hvis du er på udkig efter inspiration til indretningen af spisestuen, så er du landet det helt rigtige sted. På denne side har vi fra Bahne, samlet alt hvad hjertet begærer i forhold til møbler, interiør og dekoration til spisestuen. 

EN HJEMLIG SPISESTUE
Er du et familiemenneske, som sætter stor pris på, når familien samles henover spisebordet? Om end det er til morgenkaffen, frokost, en eftermiddagssnack eller aftensmaden? Så kan du finde en masse fine produkter til indretningen af en hjemlig spisestue på denne side. Se eksempelvis de flotte spiseborde fra HAY som findes i forskellige farver. Med et spisebord fra HAY, skaber du plads til både sjov og hygge, samtidig med at give dit hjem glæde og farve. 

Når det har været en lang dag i skolen eller på arbejdet, er det rart at kunne sidde behageligt når man befinder sig i spisestuen. Her kan bruge de fine spisebordsstole fra FDB møbler, hvor du kan placere en lille hynde i, for at skabe følelsen af hjem. Pynt væggene med skønne plakater fra Poster & Frame og glem ikke nogle retro loftlamper fra House Doctor, som du kan hænge over spisebordet. Det pynter så fint på spisebordet, hvis du sætter en stor flot vase fra Louise Roe med alle dine yndlingsblomster i. Der er mange muligheder for at indrette spisestuen, og vi håber at du finder netop det du søger, så du kan skabe en hjemlig spisestue.