INSPIRATION TIL RUM

STUE

Inspiration

Samlingspunktet i hjemmet

I stuen bruges der ofte enormt meget tid. Både når der skal slappes af, men også når familien og venner skal samles.

Udforsk dine musthaves og indret stuen med en behagelig og rolig atmosfære.

Musthaves i stuen

Sofaer

Det giver næsten sig selv. En blød og god sofa er et must!

Puder

It's so fluffy! Gør det ekstra hyggeligt med flotte puder.

Pufs

Med en puf giver du ekstra plads til både fødderne & gæster.

Plaider

Keep me warm! Kom helt ned i gear i selskab med et blødt tæppe.

Inspiration

Sofabord eller sidebord?

Sofabordet er en klassisk tilføjelse i stuen, hvorimod sidebordet er et mere vovet valg. Ved at implementere begge slags borde i din stue, kan du placere bøger, magasiner og evt. en flot bordlampe på sidebordet og placere lysestager og en smuk vase på sofabordet.

Sofaborde

Sideborde

Inspiration

Detaljer til stuen

Giv stuen et ekstra pift med skønne detaljer og produkter, som hurtigt løfter din stues indretning og atmosfære.

Mangler du inspiration og nyt liv i din stue? Bare rolig, Bahne har din ryg. Vi har nemlig samlet en masse fine produkter, lige fra et flot sofabord til en sød lysestage, sådan så det er nemt for dig at give din stue en makeover. Det er især vigtigt at huske hyggen, for skabe rammen om din stue, da det skal være følelsen af hjem og afslapning, når du smider fødderne op efter en lang dag.

HVOR STARTER DU?
Boligdesign kommer i mange stilarter, farver og former. Start derfor med at undersøge hvad der betyder mest for dig. Er det en stue med mange farver, forskellige print og forskellige former? Eller er det den klassiske skandinaviske stil, med stilrene farver og former som du ønsker skal pryde din stue? Eller er det noget helt andet? Stuen er samlingspunktet i hjemmet, og hos Bahne forsikrer vi dig om, at du nok skal finde inspiration her på siden, for at skabe din helt egen personlige stil. 

 

ET STORT UDVALG
På denne side finder du alt til stuen i flotte designs. Vi har nemlig allieret os med mange forskellige brands, for at du kan finde mange forskellige designs i forskellige prisklasser. Om end du søger flotte vaser, fine puder eller tæpper til at pakke dig ind, så kan du finde det hos Bahne. Vi har både et udvalg fra klassiske brands, såsom unikke lamper og behagelige sofaer fra HAY, men vi har også et udvalg fra nyere brands, som farverige lysestager fra Anna + Nina. Vi håber, at du finder alt det du søger hos os, så du kan befinde dig i en hyggelig og behagelig atmosfære i stuen.