The Yoga Edit - Bahne

The Yoga Edit

Kom helt ned i gear og find balancen i din hverdag. Det er vigtigt for din krop, at du dedikerer tid til at slappe af, strække ud og mærke dig selv. Skab dit helt eget flow og forny energien. Vi guider dig til behagelige outfits og skønt yogatilbehør.

Uyuni & Eledea

Uyuni & Eledea

Lys hjemmet op med autentiske LED lys fra Uyuni & Eledea. Brug lysene i den kommende tid, hvor dagene er mørkere og hyggen er større.

Autumn Favourites

Autumn Favourites

Efteråret er over os og vi har fundet vores favoritter frem til dig. Hold varmen og se smart ud i den kolde tid vi går i møde. Her finder du vores bud på varme frakker, praktiske støvler og accessories til vinteren.
Trend / Farverige Glas - Bahne

Glastrend: farver!

De smukke farvet glas er en af sæsonens dominerende trends i 2021. Kombiner farverige glas på kryds og tværs uanset om det er til borddækningen med vandglas i forskellige farver og mønstre, eller i vindueskarmen med stager og vaser. 
The Denim Guide - Bahne

The Denim Guide

Denim er en klassiker i enhver garderobe og kan gå til alle anledninger, uanset om det er hverdag, fest eller det bare er søndag. Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af denim, som består af jeans i forskellige modeller, nederdele og kjoler.