Spring Cleaning

Er du klar til den store spring cleaning? Start foråret ud med at gøre dit hjem rent og præsentabelt for dig selv og dine gæster. Find inspiration og tips til hvordan du bedst holder hjemmet rent og organiseret samt guides til dine produkter.

Det kan være uoverskueligt at have mange manualer og guides liggende til dine elektronikprodukter. Det kan også være at du tit søger guides til rengøringen af hjemmet, da du ikke er helt sikker på hvordan du bedst muligt får rengjort kalken på badeværelset? Hos Bahne finder du svar på dine spørgsmål hvad eksempelvis angår vedligeholdelse af badeværelse, organiseringen af hjemmet og guides til anvendelsen af dine nye produkter såsom hvordan du bedst bruger din steamer. Du kan også finde plejevejledninger til havemøbler, plejevejledninger til træmøbler og meget mere. 

BLIV KLAR TIL FORÅRSRENGØRINGEN

Har du længe drømt om at give dit hjem en ordentlig rengøring? Så er dine drømme hermed opfyldt. Med Bahnes store udvalg af rengøringsmidler klarer du rengøringen i et snuptag. Find de populære rengøringsmidler fra Humdakin, som mange allerede har stor glæde af. Med Humdakins rengøringsmidler får du både en god universalrengøring der dufter godt og er god i brug. Find også anti-kalk spray som du kan afkalke badeværelset med. Det er en drøm for enhver hvis du spørger os! Fra Humdakin kan du også finde klimavenligt vaskemiddel og skyllemiddel som du kan vaske dit tøj i. På den måde skåner du både naturen og dit tøj. Er du eller i tvivl om rengøringen af badeværelset? Find informative manualer og tips og tricks der med sikkerhed vil give dig mere glæde til rengøringen. Med en god forårsrengøring gør du dig selv en tjeneste.

VEDLIGEHOLDELSE AF HAVEMØBLER

Når forårsrengøringen er klaret indenfor kan du med fordel begå dig udenfor og fortsætte rengøringen. Det er nemlig ikke kun indenfor møbler skal vedligeholdes. Ved at pleje dine havemøbler sørger du for, at de holder i flere år. Søger du vejledning til vedligeholdelse af træmøbler? Find guiden til dette og nyd solen i dine havemøbler år efter år. Med en god behandling af havemøblerne er du nemlig sikker på et godt forår og en god sommer på dine udendørsarealer. 

KØB OPBEVARING ONLINE

Når din spring cleaning skal i gang, er det vigtigt, at have gode opbevaringsløsninger. Ønsker du at organisere køkkenet? Eller har du længe drømt om gode opbevaringsløsninger til soveværelset? Måske er det opbevaring til legetøj du ikke kan finde? Uanset hvad dit behov måtte være, så kan du finde den rette løsning hos Bahne. Find de populære Color Crate kasser fra HAY hos Bahne. De er populære af en grund, da de kan stables ovenpå hinanden og samtidig giver et pænt udtryk i hjemmet. Find også praktiske vasketøjskurve, pæne skraldespande og andre opbevaringsløsninger til hjemmet, som med sikkerhed vil gøre din hverdag lettere.

Colorful Spring

Colorful Spring

Kom til Colorful Spring hos Bahne og oplev en glad forårsstemning med farver der pifter indretningen, garderoben og humøret op.

Get the look - Bahne

Get the look

Ud fra sæsonens tendenser har vi givet vores bud på skønne looks til enhver lejlighed. Find Sporty Essentials, det klassiske look, et casual outfit eller en farverig palette lige her.
The Yoga Edit - Bahne

The Yoga Edit

Kom helt ned i gear og find balancen i din hverdag. Det er vigtigt for din krop, at du dedikerer tid til at slappe af, strække ud og mærke dig selv. Skab dit helt eget flow og forny energien. Vi guider dig til behagelige outfits og skønt yogatilbehør.

Uyuni & Eledea - Bahne

Uyuni & Eledea

Lys hjemmet op med autentiske LED lys fra Uyuni & Eledea. Brug lysene i den kommende tid, hvor dagene er mørkere og hyggen er større.

Winter Favourites - Bahne

Winter Favourites

Vinteren er over os og vi har fundet vores favoritter frem til dig. Hold varmen og se smart ud i den kolde tid vi går i møde. Her finder du vores bud på varme frakker, praktiske støvler og accessories til vinteren.
Glastrend: farver! - Bahne

Glastrend: farver!

De smukke farvet glas er en af sæsonens dominerende trends i 2021. Kombiner farverige glas på kryds og tværs uanset om det er til borddækningen med vandglas i forskellige farver og mønstre, eller i vindueskarmen med stager og vaser. 
The Denim Guide - Bahne

The Denim Guide

Denim er en klassiker i enhver garderobe og kan gå til alle anledninger, uanset om det er hverdag, fest eller det bare er søndag. Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af denim, som består af jeans i forskellige modeller, nederdele og kjoler.