Find inspiration til den farverige, klassiske og naturinspirerede borddækning hvor farver, mønstre og former mødes.

MIX & MATCH DINING

Skab en farverig borddækning

Elsker du farver, og ønsker at implementere det i din borddækning? Find her 3 tips til en farverig borddækning.

Tip #1
Skal det ikke være farvelade? Vælg 2-3 farver, som din borddækning skal tage udgangspunkt i. På den måde er det lettere at fastholde et flot udtryk.

Tip #2
Vælg forskellige glas i forskellige former & udtryk. Det skaber en unik borddækning, som aldrig bliver kedelig.

Tip #3
Tilføj flotte og farverige vaser til bordet. Psst! Tilføj også smukke papirsblomster fra Studio About.

MIX & MATCH DINING

Den klassiske borddækning

Er du på udkig efter stel til hverdag eller ønsker at dække et klassisk bord? Få her 3 tips til den klassiske borddækning.

Tip #1
Udvælg klassiske tallerkener, skåle og bestik som er i samme stil - såsom et stelsæt fra Royal Copenhagen.

Tip #2
Husk at dække bordet med både vandglas, hvidvinsglas og rødvinsglas hvis du ønsker den helt rigtige og klassiske borddækning.

Tip #3
Selvom du går efter det klassiske udtryk, kan du tilføje diskrete farver ved at vælge stel med simple mønstre eller tilføje farverige blomster til bordet.

MIX & MATCH DINING

Skab et naturinspireret bord

Naturelementer i indretningen er blevet en stor trend. Implementér det i borddækningen med disse 3 tips.

Tip #1
Skab den naturlige borddækning ved at vælge naturens farver. Gå eksempelvis efter stel & glas i brune, grønne eller orange nuancer.

Tip #2
Anvend naturlige materialer såsom keramik fra Broste Copenhagen eller dækkeservietter i bambus.

Tip #3
Tilføj markblomster eller tørrede blomster i en flot vase til bordet og skab et eventyrligt udtryk.

Det er ikke en hemmelighed, at farverigt glas og materialer til borddækningen er blevet en kæmpe trend, som mange elsker og dyrker hver evige eneste dag. Hos Bahne finder du et stort farverigt univers hvor der ikke gåes på kompromis med udvalget af farver, former og mønstre. Vi elsker nemlig selv, at skabe den farverige borddækning og give os selv og vores gæster et smil på læben. Hos Bahne finder du derfor et stort udvalg af farver til borddækningen fra velkendte brands som HAY, Holmegaard, Lyngby Porcelæn, Louise Roe, Lucie Kaas og mange flere.

SKAB EN BORDDÆKNING MED INSPIRATION FRA NATUREN

Er du mest til klassiske og stilrene farver? Og ønsker du at bringe naturen ind i hjemmet? Så er den naturlige borddækning lige noget for dig. Ved at vælge klart glas og naturfarver kan du let skabe en borddækning med inspiration fra naturen. Start med at vælge dækkeservietter i naturlige materialer såsom bambus, da det hurtigt vil give din borddækning det naturlige udtryk. Vælg herefter farver som man også ser i naturen. Du kan eksempelvis vælge hvide tallerkener, grønne tallerkener eller brune tallerkener som du kan finde fra brands som HAY, Royal Copenhagen eller Elifle.

SKAB DEN FARVERIGE BORDDÆKNING

Er du i stedet til skønne og sprudlende farver, og ønsker at tilføje farver til borddækningen? Så finder du naturligvis også en masse inspiration til dette hos Bahne. Vælg i stedet farverige dækkeservietter for at sætte den positive og varme stemning i spisestuen. I stedet for klassiske tallerkener kan du dertil vælge tallerkener i en flot farve såsom grønne tallerkener, lyserøde tallerkener eller lilla tallerkener. Du kan finde et stort udvalg af flotte farverige tallerkener fra Lucie Kaas, hvor du også kan finde flotte skåle, som du kan sammensætte med tallerkenerne. Find også flotte skåle som kan sammensættes med dine tallerkener fra brands såsom HAY. Du finder også det populære Flora stel fra Royal Copenhagen, som er kendt for dets afbildninger af det velkendte Flora Danica stel. Dette stel kan du også sagtens kombinere med mere moderne service, for at skabe en smuk og personlig borddækning. Mulighederne er mange når du kan mikse og matche brands og produkttyper på kryds og tværs! Ønsker du at købe farverige glas til din farverige borddækning? Så er du også landet det helt rigtige sted. Find de populære vandglas, vinglas og drinksglas fra Frederik Bagger, som skaber smukke krystalglas, der tilføjer farve til enhver borddækning. Find også farverigt stel og glas fra Bahne Interior, som følger tidens trends og tendenser, så din borddækning kan blive helt opdateret. Uanset om du ønsker at skabe den klassiske borddækning, den farverige borddækning eller den naturlige borddækning så kan du finde alt det og mere til hos Bahne. Få fri fragt ved køb over 299,-* og levering indenfor 1-3 hverdage. Rigtig god shopping!