THE DENIM GUIDE

Denim is a love that never fades! Udforsk de seneste denimnyheder og find den pasform der passer til dig.

Fit guide

Uanset om du er til de højtaljede, lavtaljede, bredde eller skinny jeans så kan du finde et par, der passer til dig og dine præferencer.

Baggy fit

Komfort og coolness er nøgleordene for de populære baggy jeans. Denne pasform er kendt fra 90'erne og er med god grund et populært valg i dag. De passer nemlig til alle kropstyper og kan styles til hverdag med en hvid t-shirt for et tidløst look eller piftes op til fest med en smuk top, et par pumps & funklende smykker.

Udforsk

Straight leg fit

Dette fit er perfekt til dig, som ønsker, at dine jeans skal gå lige ned, men samtidig også fremhæve dine former. Disse klassiske jeans er uundværlige i enhver garderobe og kan styles med alt. Find dem både med lav- og høj talje.

Udforsk

Skinny fit

Skinny jeans vil for altid være en tidløs favorit. De passer perfekt til en timeglas figur, da de fremhæver dine former og talje på en smuk og flatterende måde. Hvis du vælger et par med stretch, så opnår du samtidig også høj komfort og mulighed for god bevægelighed. Skinny jeans er for dig, som gerne vil have et tæt fit.

Udforsk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om varer, events og hvad der sker i Bahnes univers.

Ved at udfylde formularen giver du samtykke til at modtage markedsføring fra Bahne Sørensen A/S via e-mail med tips, tilbud og nyheder om Bahnes sortiment. Markedsføringen er skræddersyet på baggrund af dine kontaktoplysninger, besøgs- søge- samt købshistorik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores persondatapolitik.

THE DENIM GUIDE

Denim er en klassiker i enhver garderobe og kan gå til alle anledninger, uanset om det er hverdag, fest eller det bare er søndag. Denim er både flot, tidløs og behageligt at have på, hvilket også er grundene til at denim er så populært. Her hos Bahne har vi gjort det nemt og samlet alt vores denim et sted, så du nemt og bekvemt kan finde præcis den denim style du er på udkig efter.

Find det perfekte par jeans hos Bahne

Pasformen er uden tvivl den vigtigste når du er på udkig efter de perfekte par jeans. Vi tilbyder et udvalg, hvor der er noget til alle - uanset om du er til slimfit jeans eller momfit, eller om du er til lys eller mørk denim. Siden at denim er sådan et musthave, finder du også denim overdele i form af veste, kjoler og jakker. Her er det op til dig, at lege med forskellige farver denim og sammensætte dem helt som du ønsker. Det er nemlig kun fantasien som sætter grænser. Hvis du ikke er tryg ved at sammensætte forskellige typer denim, kan et par lyse jeans og en hvid t-shirt aldrig gå galt. Det er nemlig et perfekt go-to outfit, når tøjkrisen indtræder. Gå på jagt efter denim hos Bahne, hvor du kan finde klassiske brands som Lee og også mere moderne brands såsom Baum und Pferdgarten.