Bahne x Baum und Pferdgarten - Bahne

Bahne x Baum und Pferdgarten

Farverig, eklektisk & med “attention to detail”

Sådan beskriver Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, kvinderne bag Baum und Pferdgarten, deres fælles designæstetik, da vi møder dem i deres andet hjem i showroomet på Amaliegade, hvor alle brandets kreationer bliver til.

Bahne x Mads Nørgaard - Bahne

Bahne x Mads Nørgaard

Sporty, klassisk & enkel

Signe Hviid Petersen, 34 år, der er salgschef for kvindelinjen hos Mads Nørgaard, byder denne gang velkommen hjem. Signe holder især af kjoler til fest, ender dog oftest i bukser til hverdag, og så beskriver hun sin stil med ordene: sporty klassisk og enkel.

Bahne x Rabens Saloner - Bahne

Bahne x Rabens Saloner

Et twist af rock n’ roll

Dorthe Enhard, 53 år, der er store manager hos Rabens Saloner i deres butik på Amerikavej i København, byder i denne uge velkommen hjem i lejligheden, som hun deler med sin mand. Dorthe har især en forkærlighed for sko og accessories, som hun blandt andet bruger til at få sine hverdagsoutfits klar til fest.

Bahne x Lollys Laundry - Bahne

Bahne x Lollys Laundry

Casual, feminin & underspillet

Kamilla Byriel, 50 år, der er stifter, ejer og designer hos Lollys Laundry, byder i denne uge velkommen hjem. Kamilla har en særlig kærlighed for vatterede jakker, skjorter og kjoler, det hele gerne med farver og blomsterprint. Lær Kamilla at kende her.