Velkommen hjem hos...

Bahne x Baum und Pferdgarten

Farverig, eklektisk & med “attention to detail”

Sådan beskriver Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, kvinderne bag Baum und Pferdgarten, deres fælles designæstetik, da vi møder dem i deres andet hjem, i showroomet på Amaliegade, hvor alle brandets kreationer bliver til.

Lær de to kvinder at kende herunder.

STIL
Vores stil har altid handlet om mødet mellem noget spraglet vildt og noget mere nedtonet klassisk.

INSPIRATION
Den finder vi alle vegne! Især på vores rejser og i kunstens verden. Normalt tager vi på tekstilmesse i Paris to gange om året og kigger på de nyeste fabrics.
Vi er begge nogle kæmpe nørder og får så meget inspiration af at mærke de nyeste kvaliteter. Derudover plejer vi at tage til møbelmesse i Milano en gang om året. Det er super forfriskende at få input og inspiration fra en helt anden branche, som også beskæftiger sig med funktionel æstetik.

Sidst men ikke mindst trækker vi ofte referencer til kunst, arkitektur, musik eller film… for eksempel er vores Spring Summer 2021-kollektion inspireret af fremtidsfilmen ”The Man Who Fell to Earth” med David Bowie – vi har bare ændret titlen til ”The Woman Who Fell to Earth".

JERES DESIGNÆSTETIK MED TRE ORD
Farverig, eklektisk – og med ”attention to detail”

BÆREDYGTIGHED
Bæredygtighed ligger os virkelig meget på sinde! – og hver eneste sæson forsøger vi, at rykke Baum und Pferdgarten i en mere bæredygtig retning. Vi har arbejdet strategisk med bæredygtighed i et par år nu, og det er virkelig fedt at se hvordan vi virkelig kan gøre en stor forskel med summen af alle de valg, vi træffer hele vejen fra valg af materiale til produktion, fragt og emballage

HVERDAG
Helle har virkelig mange lyseblå bomuldsskjorter og klassiske blå blazers – og Rikke havner tit i en farverig strik.

FEST
Altid kjole – og tårnhøje hæle

SKO
De er så vigtige og gør hele forskellen for et look.

TASKER
Selvom vi begge har en del flotte tasker, tænker vi en lille smule mere praktisk her – og skifter ikke så ofte.

SMYKKER
Vi har begge smykker, som vi går med hver eneste dag, og som har personlig betydning i forhold til at markere mærkedage eller specielle relationer.