THE DENIM GUIDE

Udforsk de seneste denimnyheder og find den pasform der passer til dig.

BLANCHE

1.300,00 kr.

Lee

849,00 kr.

Billi Bi

1.199,00 kr.

DAY Birger et Mikkelsen

1.100,00 kr.

Fit guide

Uanset om du er til de højtaljede, lavtaljede, bredde eller skinny jeans, så kan du finde et par, der passer til dig og dine præferencer.

Baggy fit

Denne pasform er kendt fra 90'erne og er med god grund et populært valg i dag. De passer nemlig til alle kropstyper og kan med sine brede ben nemt styles til alt.

Udforsk

Straight leg fit

Dette fit er perfekt til dig, hvis du ønsker, at dine jeans skal gå lige ned. Disse jeans er en sand klassisker og er uundværlige i enhver garderobe. Find dem med både lav- og høj talje.

Udforsk

Skinny fit

Skinny jeans vil for altid være en tidløs favorit. De passer perfekt til en timeglas figur, da de fremhæver dine former og talje. Vælg et par med stretch, hvis du ønsker højere komfort og mulighed for god bevægelighed. Skinny jeans er for dig, som gerne vil have et tæt fit.

Udforsk

MUNTHE

2.299,00 kr.

MUNTHE

1.499,00 kr.

THE DENIM GUIDE

Denim er en klassiker i enhver garderobe og kan gå til alle anledninger, uanset om det er hverdag, fest eller det bare er søndag. Denim er både flot, tidløs og behageligt at have på, hvilket også er grundene til at denim er så populært. Her hos Bahne har vi gjort det nemt og samlet alt vores denim et sted, så du nemt og bekvemt kan finde præcis den denim style du er på udkig efter.

Find det perfekte par jeans hos Bahne

Pasformen er uden tvivl den vigtigste når du er på udkig efter de perfekte par jeans. Vi tilbyder et udvalg, hvor der er noget til alle - uanset om du er til slimfit jeans eller momfit, eller om du er til lys eller mørk denim. Siden at denim er sådan et musthave, finder du også denim overdele i form af veste, kjoler og jakker. Her er det op til dig, at lege med forskellige farver denim og sammensætte dem helt som du ønsker. Det er nemlig kun fantasien som sætter grænser. Hvis du ikke er tryg ved at sammensætte forskellige typer denim, kan et par lyse jeans og en hvid t-shirt aldrig gå galt. Det er nemlig et perfekt go-to outfit, når tøjkrisen indtræder. Gå på jagt efter denim hos Bahne, hvor du kan finde klassiske brands som Lee og også mere moderne brands såsom Baum und Pferdgarten.