ENTRÉ

Mangler du plads i entréen? Eller søger du inspiration til den lille entré? Find de perfekte løsninger til dit hjem hos Bahne.

ENTRÉ

Entréen er det første du træder ind i, når du kommer hjem. Entréen skal både være praktisk, så du kan komme af med sko, jakke og nøgler, men den skal også være indrettet hjemligt, for at du hurtigt kan komme ned i gear efter en lang dag. På denne side kan du finde inspiration til indretningen af entréen. Hvad venter du på?

En praktisk og smuk entré

Skab en praktisk entré ved eksempelvis at placere, en holder til paraplyen fra AYTM og et konsolbord med en flot marmor bakke fra Bahne Interior til dine nøgler og andre vigtige ting, som du gerne vil have samlet. Hæng en fin knagerække op fra FDB Møbler op, eller sæt en stumtjener fra HAY i din entre, så både du og dine gæster kan hænge jakken og tasken. Nemmere bliver det vidst ikke? Konsolbordet kan du pynte med fine lysestager og vaser - som vi også har samlet en del af her på siden - hvor du kan plante skønne blomster eller planter i.  Hæng også et flot spejl op fra Nordal så du hurtigt kan tjekke at outfittet spiller, inden du drager ud i den store verden. En praktisk og smuk entré er en sikker vinder, hvis du spørger os. Vi håber du finder den inspiration du skal bruge, for at skabe netop dette.