INSPIRATION

ANLEDNINGER

8. Marts 2022

Kvindernes internationale kampdag

Dagen hvor vi sætter ekstra fokus på kvinders rettigheder verden over. Vi støtter op om at alle kvinder har ret til at begå sig i en verden med frihed og inklusion.

I anledningen af dagen præsenterede vi 5 stærke og inspirerende kvinder, som vi er heldige og beærede over at have i vores sfære.

INSPIRATION

Cozy & Comfy

Vi har samlet et univers der udelukkende består af hygge. Sæt dig godt til rette i sofaen med en dejlig plaid, en god kop kaffe, tænd noget levende lys, og tag et par hørebøffer på med din yndlingspodcast i ørerne. 

Inspiration

Sunday Snooze

Søndag er lig med selvforkælelse og hygge. Vi har samlet et udvalg af skønne produkter perfekte til søndagen.

ANLEDNINGER

Der er mange anledninger hele året og hos Bahne har vi samlet et overblik over årets største begivenheder. Her på siden finder du inspiration til sommerens bryllup, studentergaven eller måske idéer til konfirmanden? Det kan være at du er på udkig efter alt fra borddækningen til din datters konfirmation eller selv er i tvivl hvad du skal tage på som gæst til brylluppet. Vi guider dig og viser vores bud på sæsonens nyheder der kan matches på kryds og tværs - uanset om det gælder interiør, gaver, skoene eller tøjet!