SOVEVÆRELSE

Soveværelset er det mest vigtige rum, da det er her du kobler af og fornyer din energi. Indret med rolige farver, former og elementer.

Light Up

I soveværelset er valg af en rolig belysning vigtig, da det er her, hvor der skal være plads til ro og afslapning.

Udforsk

Detaljer til soveværelset

Giv dit soveværelse et ekstra pift med hyggelige produkter, som hurtigt løfter dit soveværelses indretning.

Udforsk

SOVEVÆRELSE

Soveværelset er et rum i dit hjem, som i den grad skal have en afslappende effekt på dig. Det skyldes at mange af timerne i døgnet bliver brugt her, så du kan lade dig selv op til en ny og veludhvilet dag. Ønsker du inspiration til hvordan soveværelset kan indrettes? Så er du landet på den helt rigtige side. Hos Bahne har vi samlet alt det gode til soveværelset, så det ikke bliver nemmere for dig, at indrette lige det soveværelset som du ønsker. 

Brug rolige farver i indretningen

For at skabe rolige og behagelige omgivelser i soveværelset, kan du benytte dig at helt klassiske farver såsom jordfarver, sort, grå eller hvid. Her kan du sætte en sengegavl op fra Cozy Living, som netop har en rolig og klassisk farve. Du kan også smide et mørkt sengetæppe henover sengen fra Bahne Interior, for at give værelset et mere mørkt udseende. 

Hvis du tør, kan du også bevæge dig ud i mere modige farver såsom blå, gul og grøn. Vidste du at blå, gule og grønne farver skaber ro i din underbevidsthed, og gør det lettere for dig at slappe af? Du kan derfor med fordel, overveje at inddrage disse farver i indretningen af soveværelset, hvad end det er på væggene, sengetøjet eller møblerne, hvor du bruger disse farver. Du kan eksempelvis bruge de smukke gule sengesæt fra HAY og en flot loftlampe i grøn fra Verner Panton. Eller pynte sengen med fine blå puder FDB møbler og male væggen bag din seng i en flot lysegrøn farve. Der er mange muligheder for at bruge farver, til at sætte rammen for lige præcis dit soveværelse. Husk på, at det er vigtigt at du gør op med dig selv, hvilke farver der virker afslappende for dig. Vi håber at du finder alt det du skal bruge, for at du kan komme helt ned i gear på dit soveværelse.