SPISESTUE

Start morgenen ud med velvære og rolige omgivelser på badeværelset.

SPISESTUE

Spisestuen er her hvor hele familien samles til et fælles måltid mad. Det er her hvor der deles ud af oplevelser fra dagen, samt her hvor der i følge os skal være rart at være. Hvis du er på udkig efter inspiration til indretningen af spisestuen, så er du landet det helt rigtige sted. På denne side har vi fra Bahne, samlet alt hvad hjertet begærer i forhold til møbler, interiør og dekoration til spisestuen. 

Skab en hjemlig spisestue

Er du et familiemenneske, som sætter stor pris på, når familien samles henover spisebordet? Om end det er til morgenkaffen, frokost, en eftermiddagssnack eller aftensmaden? Så kan du finde en masse fine produkter til indretningen af en hjemlig spisestue på denne side. Se eksempelvis de flotte spiseborde fra HAY som findes i forskellige farver. Med et spisebord fra HAY, skaber du plads til både sjov og hygge, samtidig med at give dit hjem glæde og farve. 

Når det har været en lang dag i skolen eller på arbejdet, er det rart at kunne sidde behageligt når man befinder sig i spisestuen. Her kan bruge de fine spisebordsstole fra FDB møbler, hvor du kan placere en lille hynde i, for at skabe følelsen af hjem. Pynt væggene med skønne plakater fra Poster & Frame og glem ikke nogle retro loftlamper fra House Doctor, som du kan hænge over spisebordet. Det pynter så fint på spisebordet, hvis du sætter en stor flot vase fra Louise Roe med alle dine yndlingsblomster i. Der er mange muligheder for at indrette spisestuen, og vi håber at du finder netop det du søger, så du kan skabe en hjemlig spisestue.