OM BAHNE

Vi er ikke en kæde. Vi er en familie af butikker. Hos Bahne skal der være plads til begejstring, kundeoplevelser, som er værd at tale om, og et udvalg af livstil, mode og bolig, som er skabt ud fra det, som vi selv kan lide.

Siden 1965

I 1965 flyttede Ellen og Jørgen Bahne til Slagelse for at gå en tur. Eller rettere for at invitere kunderne til at ”gå tur hos Bahne” som sloganet lød for Bahne Udstyr & Brugskunst. En splinterny butik med enten Ellen eller Jørgen bag disken, indtil der blev råd til at fru Harder hjalp til på halv tid.

Der er mere end 50 år fra ”udstyr & brugskunst” i 1965 til ”design shop” i 2023. Men forskellen er den samme. Forskellen på det lidt for store udvalg – og noget lidt mere udvalgt.

Fra én butik til 22

Hos Bahne sætter vi en dyd i at inspirere, være positive og skabe nære relationer. Og måske er det derfor, vi har det sjovere end de fleste, når vi går på arbejde. For selvom den oprindelige familiebutik i Slagelse efterhånden er blevet til 22 butikker og familien er udvidet til knap 500 medarbejdere, handler det stadig om at være sin egen.

Derfor er hver eneste Bahne-butik sin egen familie. En familie der kender både kunderne og varerne - og alle tænkelige og utænkelige kombinationer af de
to ting. Og oplevelsen er den samme, hvad enten man blot vil gå en tur og lade sig inspirere, eller leder målrettet som et varmesøgende missil efter den helt rigtige tekande.

Hos Bahne vil man møde en familie, der kan få enhver til at føle sig hjemme. Og det er lige præcis meningen.

Plads til begejstring

Os og tilgangen

Bahne er ikke grød og autopilot. Vi lader ikke tilfældet råde. Vi arbejder målrettet og professionelt, men hjertet er altid med i ligningen. På den store klinge driver vi ern forretning, der er baseret på samhørighed, tillid og smag. Et fundament, der giver os en fordel i forhold til konkurrenterne i form at selvtillid og muligheden for at overraske.

På den lille klinge lytter vi til den enkelte. Det er nemlig ofte i det små, at den store åbenbaring findes. Der skal være plads til begejstring.

Vi har kun det vi selv kan li'

Os og udvalget

Livstil, mode og bolig. Bahne er sin egen. Både i ejerforholdet og udvalget af varer. Her kommer den personlige smag ind i butikken. Vi har nemlig kun de varer, vi selv vil have. Udvalget er ikke dikteret af, hvad de store mærker tilfældigvis har på salgsvognen. En grim stegepande bliver jo ikke mindre grim af at være billig. Det vi har på hylderne afspejler altid vores personlige smag, erfaring og stærke kendskab til vores kunder.

Vi giver et løfte om, at vi står på mål for varerne.

Kundeoplevelser, som er værd at tale om

Os og kunderne

Et besøg hos Bahne er altid en positiv overraskelse. Vi byder ikke kun på et inspirerende univers, hvor indretning og sortiment er i konstant forandring. Vi møder også kunderne på deres banehalvdel.

De får en god oplevelse, fordi vi er glade for det, som vi gør. Og fordi vi inspirerer og er imødekommende. I Bahne føler kunderne sig derfor set og mødt.

Det kan alle lide at fortælle om. Det skaber tryghed.

Bliv inspireret

Indretning og mode er to kreative områder, der evigt udvikler sig og influerer vores hverdag. De kan være med til at udtrykke vores personlighed, skabe stemning og tilføje et strejf af stil til vores omgivelser.