FAVORITE DAYS

Vi hylder innovative designs, tidløse klassikere og viser vores favoritter frem. I disse dage har du mulighed for at udforske Bahnes Favorite Items, læse om fortællingerne bag og få skønne tilbud. God fornøjelse.

Louise Roe

Balloon Vase 08 Olive

Det, der gør denne vase til et Favorite Item, er dens bemærkelsesværdige skønhed og organiske form, som tilføjer en unik dimension til hverdagens indretning. Når du investerer i en Louise Roe vase, vælger du ikke blot stil og elegance, men også dygtigt håndværk og repræsentationen af dansk design på sit allerbedste.

Udforsk

Hvad er et Favorite Item?

Et Favorite Item kan være et innovativt design, en tidløs klassiker eller et item, som vi håber, vil blive din nye favorit. Favorite Days er en mulighed for at udforske Bahnes særlige udvalg og blive inspireret af vores favoritter på tværs af bolig og mode.

Stine Goya

Millie 1854 Matte Silk kjole

Siden 2006 har den danske designer Stine Goya tilført en anderledes og legende dimension til den danske modescene. Denne smukke midi kjole er designet med et unikt print skabt af designeren selv, hvilket betyder, at der ikke findes et print, der ligner Stine Goyas. Denne kjole er Bahnes Favorite Item, da vi ønsker at hylde idéen om at skille sig ud og det unikke design, som Stine Goya især mestrer.

Udforsk

Eshvi

Drop øreringe

Vi er begejstrede for Eshvi, da deres farverige og unikke univers opfordrer til at skille sig ud og være autentiske. Vores absolutte favorit er de dråbeformede øreringe i rød emalje med den elegante perle. Disse øreringe findes i mange farver, men det er især den intense røde farve, der skiller sig ud. De tilføjer glamour til enhver lejlighed og er derfor et Favorite Item hos Bahne.

Udforsk

Spring Copenhagen

Ella elefant figur

Ella elefanten er et Favorite Item, da vi mener, at de danske trædyr er en oplagt kilde til glæde & varme i hjemmet. Ikke nok med at elefanten er et kunstværk i sig selv, så bærer den også på en historie om godt håndværk.

Udforsk

Sorelle Jewelry

Fearless halskæde

Når du bærer dette smykke, skal det minde dig om at værdsætte og omfavne det gode i dit liv. Derfor er denne halskæde for evigt et Favorite Item hos os,
da vi alle har brug for at blive mindet om alt det gode og føle os beskyttede.

Udforsk