INSPIRATION

Find inspiration til den perfekte gave, sæsonens trends og indretning af dine rum i Bahnes inspirationsunivers.

Gaver

Der er altid en anledning. Find alle gaver uanset om det er til hende, ham eller efter budget.

Udforsk

Summer Essentials

Sommeren står for døren. Find inspiration til sommergarderoben med hør, sandaler & luftige kjoler.

Udforsk

Sommerbord

Sommeren står for døren, så vi har samlet alt, hvad du behøver for at dække et smukt sommerbord til sommerlige anledninger. God fornøjelse!

Udforsk

Seaside Selection

Dyk ned i Bahnes Seaside Selection og lad dig inspirere af alt godt fra havet. Find blandt andet farverige fiskefade, finurlige fiskekander og meget mere, alt sammen inspireret af havets skønne vidundere. Go’ fangst!

Udforsk

INSPIRATION

På denne side har vi samlet inspiration til boligindretningen og garderoben, så du kan skabe både den helt rigtige stemning i dit hjem og få inspiration til en personlig garderobe. Bliv inspireret til nye ideer du ikke selv havde tænkt over, eller bliv påmindet om hvordan du kan skabe hygge og personlig stil. Hvad enten du søger inspiration til indretning af børneværelset eller det rette outfit til festen, kan du finde det på denne side. Siden bliver løbende opdateret med inspiration, så du kan blive inspireret til sæsonens nyeste trends og få gode råd til indretningen samt garderoben. 

Den perfekte gave

Udover inspiration til boligen og garderoben, kan vi også hjælpe dig, som er på jagt efter den perfekte gave. Lige fra gaven til hende og ham til bryllups- og værtindegaven. På den måde kan du altid få god inspiration til den perfekte gave, uanset din anledning. Vi har opdelt vores gavekategorier i priser, så du kan finde gaven der passer til netop dit budget. Derved undgår du at se en masse varer, som egentlig er irrelevante for dig, smart ikke?

Når kreativiteten fejler, er vi her for dig

Hos Bahne kan du nemlig også tage et kig i vores seneste kataloger. I en skiftende branche, som bolig- og modebranchen er, kan det være svært at holde overblikket. Det er derfor vores inspirationsside er til. Så når du ikke selv kan finde kreativiteten frem, og har svært ved at forestille dig, hvordan en bestemt kjole skal styles, eller hvordan lampen egentlig ser ud i et rum, så tag et kig i vores kataloger og bliv inspireret. Kort sagt; en side der bugner med inspiration til alle stilarter, pengepunge og aldre.