INSPIRATION

INSPIRATION

Gaver

Er du på udkig efter julegaverne til dine kære eller blot værtindegaven til weekenden? Vi har samlet vores store gaveunivers, så du kan finde de helt perfekte gaver uanset om det er til hende eller ham.

Find desuden også vores gaver i forskellige prisklasser, så du er sikker på at finde den helt rette gave.

Vi gør en forskel

A Better Choice

Vi ønsker at sætte fokus på vores grønne initiativer, der er med til at gavne vores fælles fremtid.

Lad dig inspirere

Indret efter rum

Mangler du inspiration og nyt liv i din bolig? Vi guider dig til indretning af et hyggeligt og personligt hjem med fokus på tidens tendenser.

Lad dig inspirere

Tendenser

Står du ofte i situationer hvor du mangler inspiration, og er du i tvivl om hvordan du kan inkorporere de nyeste trends til din garderobe eller i din bolig?

Fortvivl ej. Vi står klar med tendenser over de nyeste trends inde for bolig, mode og beauty. Find vores guides og tendenser her.

Lad dig inspirere

Anledninger

Bliv inspireret og klædt på til årets bryllup eller konfirmation.

Inspiration

På denne side har vi samlet inspiration til boligindretningen og garderoben, så du kan skabe både den helt rigtige stemning i dit hjem og få inspiration til en personlig garderobe. Bliv inspireret til nye ideer du ikke selv havde tænkt over, eller bliv påmindet om hvordan du kan skabe hygge og personlig stil. Hvad enten du søger inspiration til indretning af børneværelset eller det rette outfit til festen, kan du finde det på denne side. Siden bliver løbende opdateret med inspiration, så du kan blive inspireret til sæsonens nyeste trends og få gode råd til indretningen samt garderoben. 

DEN PERFEKTE GAVE
Udover inspiration til boligen og garderoben, kan vi også hjælpe dig, som er på jagt efter den perfekte gave. Lige fra gaven til hende og ham til bryllups- og værtindegaven. På den måde kan du altid få god inspiration til den perfekte gave, uanset din anledning. Vi har opdelt vores gavekategorier i priser, så du kan finde gaven der passer til netop dit budget. Derved undgår du at se en masse varer, som egentlig er irrelevante for dig, smart ikke?

NÅR KREATIVITETEN FEJLER, ER VI HER FOR DIG
Hos Bahne kan du nemlig også tage et kig i vores seneste kataloger. I en skiftende branche, som bolig- og modebranchen er, kan det være svært at holde overblikket. Det er derfor vores inspirationsside er til. Så når du ikke selv kan finde kreativiteten frem, og har svært ved at forestille dig, hvordan en bestemt kjole skal styles, eller hvordan lampen egentlig ser ud i et rum, så tag et kig i vores kataloger og bliv inspireret. Kort sagt; en side der bugner med inspiration til alle stilarter, pengepunge og aldre.