INSPIRATION

Find inspiration til den perfekte gave, sæsonens trends og indretning af dine rum i Bahnes inspirationsunivers.

Gift Shop

Julen er glædens tid. Find dine julegaver i vores Gift Shop uanset om det er til hende, ham eller efter budget.

Udforsk

Winter Favorites

Efteråret er over os. Bliv klar til den skønne lag-på-lag sæson med Bahnes modeunivers, der bugner af stilsikre styles.

Udforsk

Dress Up

Vi guider til sæsonens festlige outfits uanset om du er til det klassiske, det farverige eller ønsker ekstra glamour.

Udforsk

Trends

Find sæsonens trends & tendenser. Uanset om det er den perfekte keramikkop eller de cool jeans, som du leder efter, så kan du finde det hos Bahne.

Udforsk

INSPIRATION

På denne side har vi samlet inspiration til boligindretningen og garderoben, så du kan skabe både den helt rigtige stemning i dit hjem og få inspiration til en personlig garderobe. Bliv inspireret til nye ideer du ikke selv havde tænkt over, eller bliv påmindet om hvordan du kan skabe hygge og personlig stil. Hvad enten du søger inspiration til indretning af børneværelset eller det rette outfit til festen, kan du finde det på denne side. Siden bliver løbende opdateret med inspiration, så du kan blive inspireret til sæsonens nyeste trends og få gode råd til indretningen samt garderoben. 

Den perfekte gave

Udover inspiration til boligen og garderoben, kan vi også hjælpe dig, som er på jagt efter den perfekte gave. Lige fra gaven til hende og ham til bryllups- og værtindegaven. På den måde kan du altid få god inspiration til den perfekte gave, uanset din anledning. Vi har opdelt vores gavekategorier i priser, så du kan finde gaven der passer til netop dit budget. Derved undgår du at se en masse varer, som egentlig er irrelevante for dig, smart ikke?

Når kreativiteten fejler, er vi her for dig

Hos Bahne kan du nemlig også tage et kig i vores seneste kataloger. I en skiftende branche, som bolig- og modebranchen er, kan det være svært at holde overblikket. Det er derfor vores inspirationsside er til. Så når du ikke selv kan finde kreativiteten frem, og har svært ved at forestille dig, hvordan en bestemt kjole skal styles, eller hvordan lampen egentlig ser ud i et rum, så tag et kig i vores kataloger og bliv inspireret. Kort sagt; en side der bugner med inspiration til alle stilarter, pengepunge og aldre.