Når du handler hos Bahne eller på Bahne.dk tilbyder vi altid 30 dages fuld returret på boligvarer og 14 dages fuld returret på mode og accessories. 
Varer købt hos Bahne eller på Bahne.dk kan byttes eller returneres i en af vores 23 butikker. Ved udbetaling af penge skal bon eller faktura altid fremvises. Onlinekøb kan også returneres til vores varelager.
Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at returnere fødevarer og andre fordærvelige varer samt specialfremstillede møbler og bestillingsvarer. Varer som skal returneres, skal være i original emballage og med eventuelle brandtags. Reklamationer modtages kun mod forevisning af bon.

Varer købt på Bahne.dk

Har du handlet på Bahne.dk, og har fortrudt dit køb, eller ønsker varen ombyttet, kan du med fordel vælge at returnere eller bytte gratis i en af vores 23 butikker, som er i nærheden af dig. Bemærk at boligvarer ikke kan returneres i Bahne 2 Aalborg C.

Ønsker du at sende din vare retur, bedes du udfylde den vedlagte returseddel. Du betaler selv for returfragten på 59 DKK, som bliver fratrukket købsbeløbet, hvis du vælger at benytte den vedlagte fortrykte returlabel. Vælger du at benytte den fortrykte returlabel, skal pakken afleveres i en GLS Pakkeshop. Vi gør opmærksom på, at vi kun kan modtage pakker sendt med GLS. Det er derfor fordelagtigt at anvende vores fortrykte returlabel, som du blot sætter på returpakken. 

Vi gør opmærksom på, at dine fragtomkostninger forbundet med købet ikke refunderes, såfremt du returnerer dele af din ordre. Returnerer du hele din ordre, refunderes op til 39 DKK for fragt uanset oprindelig fragtmetode undtagen hvis oprindelig fragtmetode er 0 DKK (fri levering).

Vi refunderer pengene til samme betalingskort som blev anvendt ved købet.

Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen eller undlade at hente din pakke på det valgte afhentningssted. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Større varer som møbler og lamper, kan ikke returneres med almindelig post. Udgifterne forventes højst at beløbe sig på 450 DKK.

 

Varer købt i butik

Varer købt i en af Bahnes 23 butikker kan returneres i alle butikker. Ved udbetaling af penge skal bon fremvises. Varer som skal returneres, skal være i original emballage og med eventuelle brandtags. Reklamationer modtages kun mod forevisning af bon.

Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at returnere fødevarer og andre fordærvelige varer samt specialfremstillede møbler og bestillingsvarer.

 

Varer købt på udsalg

Bolig

Når du handler boligvarer på udsalg hos Bahne og på Bahne.dk tilbyder vi altid 30 dages fuld returret. Ved udbetaling af penge skal bon eller faktura altid fremvises.

Mode

Handler du modevarer på udsalg på Bahne.dk tilbyder vi 14 dages fuld returret. Ved udbetaling af penge skal bon eller faktura altid fremvises.

Ved modevarer købt på udsalg i en af vores 23 butikker gælder følgende regler:

  • Varer købt med under 50% kan byttes indenfor 14 dage. Mod forevisning af bon kan pengene udbetales.
  • Varer købt med 50% kan byttes indenfor 14 dage til en anden vare eller tilgodebevis. Pengene udbetales ikke.
  • Varer købt med over 50% kan ikke returneres. 
 

Returadresse:

Bahne Webshop
c/o Prime Cargo A/S
Nordager 28, Terminal 3
6000 Kolding

 

Fortrydelsesret

Hos Bahne har du 30 dages fortrydelsesret på boligvarer og 14 dages fortrydelsesret på mode og accessories.

Din fortrydelsesfrist udløber 14 eller 30 dage efter den dag du:

  • Har modtaget din vare
  • Får den sidste vare af din ordre i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis)
  • Får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele)

 

Afhentningsdeadline

Når du handler på Bahne.dk, og vælger at få leveret din pakke i en af vores butikker, skal din pakke være afhentet inden for 30 dage fra den dato pakken er leveret til den valgte Bahne butik.