Inspiration

A BETTER CHOICE

A better choice

For en grønnere fremtid

Hos Bahne går vi op i produkter med en grøn profil og dét vil vi dele med dig. Vi har samlet vores udvalg af produkter der alle har en sundere profil af forskellige årsager. Det er de små skridt, som i sidste ende vil have stor betydning for vores jord i fremtiden. Hos Bahne finder du blandt andet produkter fremstillet af genanvendte materialer. WE LOVE!

4 grønne tiltag

Det er de små ting, som tæller på den lange bane. Find her 4 tips til en grønnere hverdag.

Affaldssortering

Med de smarte bokse fra ReCollector bliver det ikke lettere at sortere dit affald! Find dem i flere forskellige farver og start allerede i dag.

Shoppere

Gør indkøbsturen grønnere ved at medbringe din egen shopper fremfor at købe en plastikpose. Brug den også til skolen eller til arbejdet.

Organisk hudpleje

Woods_ Copenhagen har skabt et beautybrand hvor organiske- og grønnere løsninger er højt prioriteret. Alle produkterne kan genbruges.

Termoflasker

Minimér brugen af plastikflasker ved at anskaffe dig en termoflaske fra 24Bottles, som du kan bruge igen og igen. Findes i mange designs.

Bahne Interior

Økologisk sengetøj

De nye farver af det populære sengetøj fra Bahne Interior er endelig landet! Sengetøjet er fremstillet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Det betyder blandt andet, at sengetøjet er produceret uden uden sundhedsskade for miljøet. Økologisk bomuld er også blødere, hvorfor du med sikkerhed vil sove som en drøm hver nat.

4 grønne modebrands

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard skaber tidløse styles med fokus på design og grønnere materialer såsom genanvendeligt PET og økologisk bomuld.

House of Vincent

Smykkerne er skabt med passion om at skabe skønhed, der varer ved. Smykkerne er derfor fremstillet af genanvendte og naturlige materialer.

Baum und Pferdgarten

Skaber styles der tager hensyn til både vores planet og dens mennesker. Find styles fremstillet af grønnere alternativer.

Crãs

Crãs tilbyder farverige styles, der alle er produceret af økologiske tekstiler og genbrugsmaterialer. Crãs sætter fokus på en grønnere fremtid.

Maria black

Mere kærlighed til naturen

Vidste du, at Maria Black anvender genanvendeligt sterling sølv i stedet for at producere nyt? Denne handling udleder mindre CO2, giftigt affald og sænker energiforbruget. Maria Black ønsker at sætte et eksempel for, hvordan man producerer ansvarlige smykker og dermed giver mere kærlighed tilbage til naturen.

Normann Copenagen

Bit skamlen

Den innovative Bit skammel fra Normann Copenhagen skaber et skulpturelt og æstetisk udtryk i hjemmet, samtidig med at den bidrager til en grønnere indretning. Skamlerne har en pixeleret overflade som resultat af små stykker 100% genbrugsplast. Vælg din favorit farve og bring personlighed ind i hjemmet.

A better choice

Produktcertifikater

Hos Bahne tilbyder vi en lang række produkter der alle har grønne certifikater. Disse produkter har fået certificeringer, alt efter om de er produceret under sunde arbejdsvilkår, fremstillet af økologisk materiale eller af andre årsager med en lavere miljøpåvirkning.

a better choice

Care Guide

Det skal være nemt at passe på sit tøj og sine produkter. Find inspiration og tips til netop at gøre dette med vores Care Guide, hvor du desuden også finder en vaskeguide og andre tips til at forlænge levetiden på dine ting.

A better choice

CO2 neutralt website

Vi ønsker at kompensere for den samlede CO2-udledning, der automatisk forekommer, når et website bruges og strøm benyttes. Bahne har derfor en CO2 certificering, der bidrager til et grønnere fodtryk.

GØR EN FORSKEL OG SKAB EN GRØNNERE LIVSSTIL 
En grønnere profil er noget vi hos Bahne vægter højt og har øget fokus på. Vi ønsker at sætte større fokus på bedre produkter. Vi har et mål om at skåne miljøet mest muligt så derfor har vi også gjort det nemmere for dig, at finde vores udvalg af produkter, som alle har en sund profil. Hos os kan du shoppe med god samvittighed og være med til, at skabe en mere bæredygtig udvikling som vil gavne dig og din fremtid. Tag et kig i vores grønne sortiment. Om det er duftlys fremstillet i genbrugsglas eller sengetøj som er Oeko-Tex produceret, alt dette finder du hos os. Læs mere om produktets materialer samt hvad det gør for miljøet under hvert produkt. Så skab en grønnere livsstil og hjælp os med at passe på jorden - Hos Bahne ønsker vi at gøre det simpelt at leve mere miljøvenligt uden at skulle gå på kompromis med hverken pris, design eller kvalitet.