Inspiration

A BETTER CHOICE

A better choice

Grønne produkter

Det kan være svært at finde et samlet udvalg af produkter med en grøn profil. Hos Bahne går vi op i produkter med en grøn profil og dét vil vi dele med dig.

Vi har samlet vores udvalg af produkter der alle har en sundere profil af forskellige årsager. Det er de små skridt og om det er produkter der er fremstillet under ordentlige arbejdsvilkår eller produkter af 50% genanvendt materiale, har det betydning for fremtiden på vores jord.

A better choice

Co2 neutralt website

Vi ønsker at kompensere for den samlede CO2-udledning, der automatisk forekommer, når et website bruges, og strøm benyttes. Derfor er vi blevet en CO2-neutral hjemmeside med en lingen CO2 certificering.

Certificeringen indebærer at vi bidrager til etableringen af nye energikilder, som blandt andet betyder investeringer i langtidsholdbare og bæredygtige anlæg til vind- og solenergi. Sammen kan vi alle gøre en indsats.

A better choice

Produktcertifikater

Hos Bahne tilbyder vi en lang række produkter der alle har grønne certifikater. Disse produkter har fået certificeringer alt efter om de er produceret under sunde arbejdsvilkår, fremstillet af økologisk materiale eller af andre årsager med lav miljøpåvirkning.

Læs mere om vores produkter der er certificeret af international og anerkendte certifikater.