GIFT SHOP

All I want for Christmas, er en gave fra Bahne. Find inspiration til årets julegaver eller gør ønskelisten klar med vores Gift Shop.

Gaven til hende

Add to wishlist! Find inspiration til den perfekte julegave til hende. Vores udvalg rummer både de bløde og de funklende gaver.

Udforsk

Gaven til ham

Mangler du gaven til ham, der har alt? Bare rolig. Find et stort udvalg af populære gavehits til ham.

Udforsk

Adventsgaver

1. advent nærmer sig! Forkæl hende eller ham, som du holder af med fire skønne gaver i løbet af december.

Udforsk

Fri fragt til butik over 299 kr.

Få leveret til alle vores butikker

Udvidet retur i alle butikker

Returret frem til januar 2024

Levering 1-3 hverdage

Bestil inden 13.30 for levering næste hverdag

Gaver efter budget

Find gaver i alle prisklasser.

Udforsk

GAVER

Uanset hvad dit budget er på, så har vi et stort udvalg af gaver, der passer til netop din pengepung. Hvis du har et præcist budget, så tag et kig i vores gavekategorier, som er opdelt efter pris – lige fra under 200 kr. til over 1.000 kr. Derved undgår du at se en masse varer, som egentlig er irrelevante for dig, smart ikke?

Find din næste gave med overskud

Det kan være stressende at finde den perfekte gave… Specielt hvis den du ønsker at forkæle, ikke har en ønskeseddel eller blot har alt. Derudover kan det være svært at definere hvilken gave, der passer til hvilken anledning. Men ikke her hos os! Vi har nemlig gjort dit arbejde så nemt som muligt og opdelt gaverne i kategorier. Udover at du kan selektere på prisen, kan du også vælge kategorier såsom værtindegaver, bryllupsgaver, gaver til barnedåb samt gaver til hende og ham. Dette gør det nemt og overskueligt for dig at finde en passende gave, som med garanti vil bringe glæde med sig. Nemt, praktisk og overskueligt!

Gaver der matcher interesser

Uanset hvilke interesser dine kære har, så kan du være sikker på at vi har noget der matcher. I vores store boligunivers kan du finde alt til indretningen og køkkenet – en interesse der er stigende hos både mænd og kvinder. I vores mode- og accesories verden har vi altid sæsonens nyeste trends, så du kan finde noget til kvinden der elsker tøj, sko og accessories. Samtidig har vi et skønt udvalg af beauty- og wellnessprodukter, som giver dig muligheden for at forære lækre gaver til ham eller hende, der trænger til lidt ekstra forkælelse. Med andre ord, så finder du gaveideer her på siden, som vi mener, vil være oplagte at forære til en du har kær. Klik rundt, find hvad du søger og lad dig inspirere.