STUDENTERTID

Gymnasietiden er en ganske særlig tid. Det kan vi nok alle skrive under på. I denne tid dannes der en masse selvstændige beslutninger. Der skabes minder for livet, første forelskelser og kærestesorger. Det er en ganske særlig tid, hvor de kære unge mennesker træder ind i de voksnes rækker og skal tage store valg i livets gang. Studenterfesten er en helt speciel dag for den kære student. Det er en festdag, hvor 3 hårde og lærerige år afsluttes.

Studentertid

Outfit til studenten

Der findes næsten ikke noget smukkere end at se de nyudklækkede studenter bære deres fine huer. Deres smil er store og humøret er højt - forståeligt nok! For at komplimentere huen og smilet bedst muligt, har vi samlet vores store udvalg af mode lige her. Det betyder at der er noget for alle - uanset om du er til pangfarver eller det klassiske look.

"Life is a party, dress like it." - Audrey Hepburn

Gaveideer til studenten

Gaver under 200

Gaver under 500

Gaver over 1000

Gymnasietiden er en ganske særlig tid. Det kan vi nok alle skrive under på. I denne tid dannes der en masse selvstændige beslutninger. Der skabes minder for livet, første forelskelser og kærestesorger. Det er en ganske særlig tid, hvor de kære unge mennesker går ind i de voksnes rækker, og skal tage store valg i livets gang.

DE SMUKKE UNGE MENNESKER, GID DE LÆNGE LEVE MÅ

Studenterperioden er en helt speciel tid, hvor 3 hårde og lærerige år afsluttes med en masse fejringer. Det er både studentervognskørslen, dimensionen, fester og en masse andre sjove aktiviteter, der er højdepunkterne i denne periode.
Hos Bahne har vi alt du skal bruge til dine studenterfejringer. Om det er outfits til de forskellige fester eller pynt til borddækningen, til den helt store fest, så er det at finde hos Bahne.

Bliver en af dine nærmeste student, så er du måske på udgik efter den perfekte gave? Hos Bahne har vi et bredt sortiment af forskellige produkter, derfor vil du helt sikkert kunne finde den perfekte gave hos os. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad gaven skal være, kan du også altid købe et gavekort. Det er vi sikre på at studenten/studinen vil blive glad for.  

Vi hos Bahne ønsker stort tillykke til alle de smukke unge mennesker, og ønsker dem det bedste på deres vej ud i livet.