CHRISTMAS SHOP

Julen er ikke en sæson, det er en følelse. Find inspiration til årets juledekorationer, gaver & meget mere.

Juletilbud

Med Bahnes magiske juletilbud finder du klassisk design til hjemmet til endnu skønnere priser. Psst! Find den perfekte gave i vores store udvalg.

Udforsk

Julebordet

Har du styr på årets julebord? Find inspiration til en magisk borddækning uanset om du er til den traditionelle, nordiske eller moderne stil.

Udforsk

Fri fragt til butik over 299 kr.

Få leveret til alle vores butikker

Udvidet retur i alle butikker

Returret frem til januar 2024

Levering 1-3 hverdage

Bestil inden 13.30 for levering næste hverdag

Gift Shop

All I want for Christmas... er en gave fra Bahne. Julen er glædens tid. Find dine julegaver i vores Gift Shop uanset om det er til hende, ham eller efter budget.

Udforsk

CHRISTMAS SHOP

Så blev det jul igen. Hos Bahne finder du alt, du har brug for til at skabe den rette julestemning uanset i hvilken sammenhæng. Vi tilbyder julekugler og juledekorationer til juleoppyntningen, skønt julestel til julebordet, hyggelig belysning til julenætterne og alt du skal bruge til julebagningen med familien. Find også dit outfit til årets julefrokost lige her.

Find alt til julen hos Bahne

Er du i tvivl om, hvad du skal give dem, du har kær? Hos os kan du samtidig finde vores forslag til årets bedste julegaver, uanset om det er til den mindste, til veninden eller til manden der har alt. Vi har nøje udvalgt vores favoritter, der byder på alt fra, designklassikere der holder forevigt, til et smukt smykke der altid er en sikker vinder.  Derudover kan du også finde inspiration til et skønt outfit til de mange julefrokoster eller til juleaften. Se hele udvalget af hvad vi tilbyder til jul lige her på siden og lad dig inspirere til en dejlig og hyggelig december.