Éntre - Bahne

Éntre

Det første rum du og dine gæster træder ind i. Entréen bør derfor både rumme funktionalitet, men også personlighed. Vi guider dig til brugen af knagerækker, skoskabe, eller måske fine plakater på væggene?

Vinterindretning - Bahne

Vinterindretning

Vinterindretningen er vigtig, da det er i vinterperioden at vi samles inde døre med alle dem, som vi holder af. Derfor er det vigtigt at sætte behagelige og hyggelige rammer i hjemmet, så dig og dine nærmeste kan mærke vintervarmen. Find inspiration til valg af møbler og interiør lige her. 

Efterårsindretning - Bahne

Efterårsindretning

Skab en personlig efterårsstemning i hjemmet, så du og dine kære kan hygge indendørs. Vi guider dig til brugen af de rette materialer og den rigtige belysning for at gøre dit hjem helt klar til efteråret og den mørke tid.
Spisestue - Bahne

Spisestue

Er du på udkig efter inspiration til indretning af din spisestue, så er du landet det rette sted. Vi guider dig til det helt rette spisebord, uanset om du ønsker det rundt eller aflangt, eller det rigtige vitrineskab, uanset om du ønsker det i træ eller stål. 
Køkken - Bahne

Køkken

Køkkenet er en essentiel del af hjemmet og det er her der bruges mange timer i løbet af ugen. Vi har samlet vores bud på at skabe en skøn atmosfære, der både rummer funktionalitet og design uanset om du er på udkig efter en barstol til højbordet eller en køkkenhylde over vasken.
Kontor - Bahne

Kontor

Skab et personligt hjemmekontor så du opnår en rolig atmosfære og kan fokusere i løbet af dagen. Vi guider dig til brugen af materialer, møbler og interiør der sammen kan skabe den helt rette kontorstemning for dig.

Stue - Bahne

Stue

Skab en personlig stemning ved brug af de helt rette møbler, interiør og belysning i din stue. Vi guider dig til indretningen af en hyggelig og hjemlig stue, og uanset om du søger en ny sofa eller et sofabord, har vi et stort udvalg. 
Soveværelse - Bahne

Soveværelse

Soveværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er her du hviler og finder ro, og derfor guider vi dig til at skabe den rette stemning i netop dette rum. Find sengeborde i forskellige designs, sengetøj i lækre materialer, plakater til væggene eller måske et blødt gulvtæppe til dine fødder?

Badeværelse - Bahne

Badeværelse

Hvem elsker ikke følelsen af velvære? Og hvor findes den bedre end på dit badeværelse? Vi guider dig til de bedste produkter til badeværelset - uanset om det er en fin knage, en sæbedispenser, et duftlys eller en bademåtte.