Agurkeruller med laks

En nem, frisk og lækker lille forret, appetizer eller sund snack.

Ingredienser

Ca. 12-15 stykker

  • 2 agurker
  • 100g koldrøget laks
  • 1 chilimayo
  • 2 avocadoer
  • 1 håndfuld forårsløg
  • Plastfilm

Fremgangsmåde

Vask agurken og skær enderne fra, så du er klar til at lave dine strimler. Brug en skræller eller et mandolinjern til at skære tynde strimler af agurken.

Placer agurker strimlerne tæt ved siden af hinanden på et underlag af film. Fortsæt med dette indtil, at du har fået den ønskede bredte på din agurkerulle.

Smør nu din bund med chilimayo efter behov. Skær tynde skiver af den koldrøget laks, så de passer til rullen.

Placer laksen i en vandret linje nederst på agurkebunden.
Skær nu din avocado i skiver og placer den over laksen.

Nu skal hele herligheden rulles sammen. Her skal man have lidt fingerfærdigheder, et godt tip er, at bruge filmen til at klemme sammen på rullen. Skær din rulle ud i mundrette bider og top af med chilimayo og frisk forårsløg.
Server og nyd rullerne inden for få timer.

Velbekomme.