Ravioli

Hjemmelavet ravioli med Cacio e Pepe fyld.

Denne ret er en skøn kombination af klassiske italienske smage med en fyldig og cremet sauce, der passer perfekt til denne delikate ravioli.

Ingredienser

Tid: 1 time

Pastadej

  • 300 g tipo 00 mel (eller hvedemel)
  • 3 æg
  • 1 spsk. olivenolie
  • En knivspids salt

Fyld

  • 150 g friskrevet pecorino romano
  • 1 tsk. friskkværnet sort peber
  • 100 g ricotta

Fremgangsmåde

Pastadej

Bland mel, æg, olivenolie og salt sammen. Ælt dejen, indtil den er glat og lad den hvile i 30 minutter i køleskabet.

Fyld

Rør pecorino, peber og ricotta sammen til en jævn masse.

Udrulning og formning

Del dejen i 4 stykker og rul dem ud i en pastamaskine til tynde plader. Placér fyldet med mellemrum på halvdelen af den plade, dæk med den anden halvdel, og udstik raviolierne.

Kog raviolierne i saltet vand i 2-3 minutter indtil, at de flyder op.

Servér med smørsauce, basilikum og smag til med salt og peber.

Anret raviolien og drys med ekstra parmesan og basilikum. Servér retten mens den er varm. Velbekomme!