Pandekager

Vidste du, at du kan lave pandekager i airfryeren? Det er en hurtig og nem måde at tilberede dine pandekager på og giver dig mulighed for at nyde lækre, fluffy pandekager uden at skulle bekymre dig om at bruge en stegepande eller ovn.

Ingredienser

Ca. 6-8 stk.

  • 2 modne bananer
  • 2 æg
  • 125 g mel
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. bagepulver
  • 4 spsk. smør

Fremgangsmåde

Mos de modne bananer i en skål, indtil de er glatte og uden klumper. Tilsæt æg og smør til de mosede bananer og pisk godt sammen. Tilføj vaniljepulver, bagepulver og mel til banan-æggeblandingen. Bland godt, indtil alle ingredienser er fordelt.

Forvarm din airfryer til 180°C i et par minutter.

Klip bagepapiret, så det passer til størrelsen på din airfryerkurv. Klip også mindre cirkler ud til at placere mellem lagene. Smør bagepapiret let med smør eller olie for at forhindre pandekagerne i at hænge fast. Hæld pandekagedejen ud på det forberedte bagepapir og glat den ud, så den er jævn.

Læg bagepapir mellem hvert lag af pandekager. Lav gerne mindre pandekager, end du regner med, da de kan flyde lidt ud. Placer bagepapiret med pandekagedejen forsigtigt i airfryerkurven.

Bag pandekagerne i airfryeren ved 180°C i ca. 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.

Når pandekagerne er færdige, tag forsigtigt bagepapiret med pandekagerne ud af airfryeren og lad dem køle lidt af. Server dine luftfriterede bananpandekager varme og nyd dem med din foretrukne toppings som ahornsirup, friske bær eller andre lækre frugter.

Velbekomme.