VELKOMMEN HJEM HOS

TRINE KJÆR

I samarbejde med Aida giver indretningsekspert, Trine Kjær, hendes tips til hvordan man kan style et smukt bord til enhver anledning med det smukke Confetti stel fra Aida.

Hvordan mikser du stel på kryds og tværs?

"Jeg elsker at blande nyt og gammelt, både når det kommer til stel, til mit outfit og min bolig. Jeg synes det giver noget personlighed at mikse gammelt og nyt."

Hvordan styler du det perfekte middagsbord?

"At style det perfekte middagsbord er lidt ligesom at lave et godt outfit. Det skal bestå af udvalgte farver, forskellige materialer, noget nyt og noget gammelt. Jeg elsker at dække bord - det er en slags meditation for mig og jeg ved aldrig helt hvor jeg ender, når jeg starter. 

Det er dog sikkert, at det bliver med Confetti stellet, og så skal der altid være stearinlys og friske blomster."

Hvilken farve er din favorit i Confetti serien?

"Det skifter meget hvilken farve, jeg bedst kan lide. Jeg elsker dem alle og bruger dem alt efter humør. Lige nu har jeg især en ting for rød og derfor er jeg meget glad for chili, som jeg synes er meget smuk at mikse med aqua og lemon."

Hvad er din definition af en vellykket middag?

"En vellykket middag er en middag, hvor snakken går, der bliver spist dele-mad på fade og man glemmer alt om tid og sted."

Hvad er dine bedste tips til at være en god værtinde?

"Det vigtigste tip er, at man er afslappet. Maden behøver ikke være klar og det behøver bordet i og for sig heller ikke - det vigtigste er, at værtinden er
afslappet og ikke virker stresset." 

Er du mest til forret, hovedret eller dessert?

"Jeg er helt klart mere til salt end til sødt. Forretter er altid de lækreste retter, synes jeg. Det er nok en kombination af, at jeg er mest sulten der, men også at det ofte er noget frisk og jeg elsker små dele-retter og godt brød med smør."

Hvordan bruger du farver i din indretning?

"Vi har generelt rimelige neutrale toner på væggene hjemme hos os, men jeg elsker
farver og bruger dem især på accessories - vaser, keramik, stel (Confetti) og så har vi nogle iøjnefaldende farvede møbler - som en hel grøn sofa og en pink stol. Jeg synes farver er smukkest, hvis de bliver kombineret med træ, stål eller lyse neutrale nuancer, så de rigtig kan stå frem."  

Hvad er dine bedste tips til at skabe en hjemlig følelse i indretningen?

"Jeg synes altid et hjem virker mest rart og personligt, hvis det ikke er for sterilt. Farver er en super måde at skabe noget personlighed i et hjem, og så synes jeg, man skaber en hjemlig følelse ved at have nogle gamle ting - fx arvestykker."

Hvordan sætter du mere farve på din hverdag? I hjemmet, tøjet eller andre steder? 

"Hver morgen starter jeg med at spise morgenmad af Confetti stellet. Det er en perfekt måde at starte dagen på en farverig måde og følger mig resten af dagen, så jeg også har lyst til at iføre mig noget farverigt."