FREDAG D. 24. NOVEMBER

BLACK FRIDAY

TILMELD DIG PRE ACCESS TIL BLACK FRIDAY

TILMELD DIG PRE ACCESS TIL BLACK FRIDAY

Tilmeld dig Bahnes nyhedsbrev og sms-tjeneste, og få adgang til vores vilde Black Friday tilbud før alle andre!

Ved at udfylde denne formular får du tidlig adgang til Bahnes Black Friday tilbud og giver samtidig samtykke til at modtage markedsføring fra Bahne Sørensen A/S via e-mail og sms med tips, tilbud og nyheder om Bahnes sortiment indtil samtykket trækkes tilbage. Markedsføringen er skræddersyet på baggrund af dine oplysninger, besøgs- søge- samt købshistorik. Samtidig giver du samtykke til Bahne Sørensen A/S behandler dine ovennævnte personoplysninger til nævnte markedsføring. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores persondatapolitik.

BLACK FRIDAY

Er du klar til Black Friday? Gør et kup på Black Friday med det store udvalg af suveræne Black Friday tilbud! Hos Bahne har vi et kæmpe udvalg af skarpe tilbud, som du kun finder Black Friday. 

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday datoen 2023 finder sted fredag den 24. november 2023. Sæt et stort kryds i kalenderen på denne særlige fredag og gør dig klar til at modtage skønne tilbud på alle vores favorit brands. På Black Friday er mulighederne uendelige! Ønsker du at købe julegaverne lidt billigere? Måske trænger din garderobe til en opdatering? Eller måske har du længe drømt om at give indretningen i hjemmet nyt liv? Uanset hvad dit behov måtte være, så er vi sikre på, at du finder gode tilbud til Black Friday som du ikke kan undvære. 

Hvorfor er der Black Friday?

Black Friday stammer oprindeligt fra USA og er fredagen efter Thanksgiving, hvor der ofte opstår stor trafik både i butikkerne og online. Black Friday bliver ofte betragtet som starten på julehandlen, hvor du som kunde kan komme i gang med køb af årets julegaver - og så endda med tilbud! Hos Bahne ønsker vi at give dig et stort udvalg af forskellige Black Friday tilbud, så du nemt kan klikke dette års julegaver hjem. 

Shop Black Friday tilbud i butik og online

Uanset om du vælger at handle i en af vores 22 butikker eller online på Black Friday, så kan du finde et hav af gode tilbud. Find både tøj, interiør og skønhedsprodukter på tilbud hos Bahne på Black Friday og forkæl dig selv eller en, som du holder af. Er det julegaverne du er på udkig efter? Så frygt ej! På Black Friday har du rig mulighed for at shoppe julegaverne til hele familien. Du finder nemlig gode tilbud på gaver og kan både finde gaven til hende, gaven til ham og gaver til børnene i familien. Bahnes store udvalg af brands sørger nemlig for, at der er noget efter hele familien smag. 

Find de bedste Black Friday tilbud hos Bahne

Uanset om det er produkter til hjemmet, garderoben eller gode gaver du leder efter til Black Friday så finder du gode tilbud på det hos Bahne. Ønsker du at opdatere skønhedsrutinen? Find både ansigtspleje, hårpleje og kropspleje på tilbud til Black Friday. Gå eksempelvis på opdagelse i Ecooking tilbud og giv dig selv den pleje og velvære som du fortjener. Ønsker du i stedet at opdatere borddækningen? Hertil finder du gode tilbud på Royal Copenhagen til Black Friday, som er tidløst stel, der kan bruges i mange år. Royal Copenhagen er også en god gaveide, hvorfor det også er oplagt at købe som julegave. Måske er det garderoben, som trænger til en kærlig opdatering? Bare rolig. Du finder selvfølgelig også tilbud på dametøj på Black Friday. Hos Bahne finder du nemlig et stort udvalg af tøj til kvinder i mange forskellige stilarter, så du roligt kan shoppe nyt tøj uanset din smag og præferencer. Bahne glæder sig til at se dig i vores butikker og online på Black Friday og håber, at du finder netop det, som du leder efter.