INSPIRATION

TENDENSER

TENDENSER

Autumn Favourites

Gå på jagt i vores store udvalg af varmt overtøj, praktisk fodtøj og accessories, så du kan holde varmen henover de koldere måneder.

Vi guider dig til efterårets modetendenser indenfor frakker, støvler, halsedisser & meget mere.

Rikkes Favoritter

The Denim Guide

Soft Bedlinen

TENDENSER

Marmor

Naturmaterialet har endnu engang gjort sin entré i indretningen og vi er fan. Hos Bahne finder du et stort udvalg af marmor, der kommer i alle afskygninger uanset om du søger en lysestage, et sidebord eller et fad til dekoration. 

Marmor kombinerer det rå og feminine, som skaber en fin balance i ethvert hjem. 

TENDENSER

Står du ofte i situationer hvor du mangler inspiration eller fantasi til dit næste outfit eller boligindretning, og er du i tvivl om hvordan du kan inkorporere de nyeste trends? Fortvivl ej, vi har gjort det nemt. Her findes inspiration til dig der mangler overblik over sæsonens tendenser. Hos Bahne elsker vi at inspirere vores kunder med alt inde for boligindretning, beauty og mode. Vi forhandler et hav af forskellige brands og er stolte over at kunne vise en stor diversitet i vores samarbejder, som samtidig også betyder forskellige stilarter og trends.  

Vi har derfor samlet sæsonens tendenser her som løbende bliver opdateret med nye styles og trends. Vi guider dig til hvordan du mikser materialer og mønstre på kryds og tværs, eller hvordan den farvede glastrend kan kombineres i dit hjem. Find inspiration til dit næste outfit eller til en makeover af dit hjem.