KONFIRMATION

Konfirmation

Drømmebordet

Er du eller dine kære i tvivl om borddækningen til den store dag? Heldigvis kan du her læne dig tilbage, slappe af og glæde dig til den store dag; vi har nemlig samlet alt der skal til for at skabe den perfekte borddækning.

Det er selvfølgelig op til dig om bordet skal dækkes i neutrale stel og klassiske former eller om der skal knald på farver og mønstre. Borddækningen kan gøres personlig med hjemmelavede bordkort og smukke blomster. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Gavehits til konfirmanden

Gaver under 200

Gaver under 500

Gaver under 1000

Konfirmation

Det perfekte outfit

Der er mange overvejelser op til konfirmationen. Et af de helt store spørgsmål er ofte hvad man skal have på. Skal det være en klassisk hvid kjole eller vil du skille dig ud med et farverigt jakkesæt?

Hos Bahne kan du finde et stort udvalg af både kjoler, nederdele og sæt som med sikkerhed vil gøre dig fortryllende at se på. Dyk ned i vores univers af mode og find netop det der vil fuldende dit look.

Den særlige stund i livet skal fejres. Konfirmationen er en glædelig og hyggelig dag, hvor overgangen fra barn til voksen, fejres med dine kære.

FEJRE OVERGANGEN FRA BARN TIL VOKSEN
Vi har samlet vores bud på styles til konfirmanden. Om det skal være en hvid kjole med sandaler eller et utraditionelt sæt med sneakers, så er vi sikre på at vi har det perfekte outfit til dig.

Er du i fuld gang med at planlægge den store konfirmationsfest? Hos Bahne finder du også en masse inspiration til, hvordan du kan skabe den perfekte konfirmationsborddækning. I Bahne elsker vi et veldækket bord med flotte dekorationer. Derfor sørger vi altid for, at vi har et stort udvalg af dekorationer, service og en masse andet spændene til borddækningen, som vi kan tilbyde dig.  

Bare rolig, vi har også tænkt på dig som er gæst til konfirmationen. Vi har nemlig også et bredt udvalg af gaveideer her på siden. Ind under vores gavekategori kan du finde gaveideer i forskellige prisklasser, så du finder den perfekte gave der passer til dit budget.
Har du svært ved at finde den perfekte gave, så har du også mulighed for at købe et gavekort, enten her på hjemmesiden eller i en af vores butikker.  

Her på Bahne.dk har vi samlet vores udvalg af alt til konfirmationen.