Aspargestærte
En sprød tærte med cremet fyld, friske asparges og et strejf af citron. Klar på under 35 minutter – perfekt til frokost eller let aftensmad.

Ingredienser
Tid: 30-35 min.
Antal: 4 personer
- Asparges
- Butterdej
- Cream cheese
- Et bundt persille
- 1 citron
- Parmesan

Fremgangsmåde
- Tag en god håndfuld persille og hak det groft. Put din cream cheese i en skål og bland det sammen med din hakkede persille.
- Tilføj saften fra en halv citron, samt salt og peber.
- Fold din butterdej ud og smør din cream cheese masse ud på butterdejen. Efterlad ca. 1 cm rundt i kanten, så du kan folde den op til sidst.
- Skyl dine asparges og skær enderne af. Læg dem på din butterdej ved siden af hinanden. Fold kanterne og tryk dem med en gaffel for et fint mønster. Pensl herefter kanten med æg.
- Sæt tærten i ovnen ved 200 grader varmluft og bag den i ca. 20 min.
- Når tærten er færdigbagt og gylden, tag den ud og drys lækker parmesanost udover.
Bon appetit!

Produkter til opskriften