Happy Easter!

Butterdejshorn

Disse sprøde butterdejshorn med cremet laksefyld er en perfekt tilføjelse til påskebordet. Den røgede laks, friske citron og aromatiske urter giver en perfekt balance – og det fine gulerodslook gør dem til et festligt indslag på påskebordet!

Ingredienser

Tid: 30-45 min.

Antal: 8 stk.

  • 1 rulle butterdej
  • 100 g røget laks
  • 150 g cream cheese med hvidløg og urter
  • Frisk dild
  • Saft af ½ citron
  • Kapers (valgfrit)

Fremgangsmåde

  • Skær butterdejen i 8 lige store stykker. Form kræmmerhuse af folie, og rul dejen omkring dem.
  • Bag butterdejshornene ved 190°C i ca. 12 minutter, eller indtil de er gyldne. Lad butterdejshornene køle af, før du fjerner folien.
  • Hak den røgede laks fint, og rør den sammen med cream cheese. Tilsæt citronsaft og evt. kapers for ekstra smag.
  • Fjern nu folien fra hornene og fyld dem med laksemoussen ved hjælp af en sprøjtepose. Pynt med en dildstilk i toppen, så de ligner små gulerødder.

Voila! Perfekte til påskefrokosten eller som en lækker snack.