m. krydret creme og ost

Grillede majskolber

Her får du saftige, grillede majskolber smurt med en cremet, krydret ostedressing og toppet med frisk basilikum og parmesan. Perfekt som lækkert tilbehør til grillmaden – eller bare når du vil forkæle dig selv og dine gæster.

Ingredienser

Tid: 20 min.

Antal: 3-4 personer

  • 3 majskolber
  • 100 g cremefraiche
  • ½ tsk chiliflager
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk limesaft
  • 75 g salatost (fx Puck), smuldret
  • 30 g friskrevet parmesan
  • En håndfuld frisk basilikum

Fremgangsmåde

  • Grill majskolberne på en grill eller grillpande, indtil de er gyldne og let brankede – det fremhæver sødmen i majsene.
  • Lav nu cremen. Rør cremefraiche sammen med chiliflager, paprika, limesaft og smuldret salatost i en skål. Smag til.
  • Smør cremen på de varme majs, og drys derefter med friskrevet parmesan og hakket basilikum.
  • Server straks – gerne som tilbehør til grillmad eller som en let forret.