Minimad

Disse små, lette bidder tager cirka 20 minutter at lave og rækker til 8 personer. Perfekte til studenterkørsel eller andre festlige lejligheder, hvor du kan smage lidt af det hele. Bon appetit!

Mini cæsar salat

Ingredienser

  • 1 hjertesalat
  • 1 pose brødcroutoner
  • 1 kyllingebrystfilet
  • Creme fraiche-dressing
  • 40 g parmesan

Fremgangsmåde

  • Steg kyllingen, til den er gennemstegt og gylden.
  • Skyl salaten, og bræk den i mindre stykker.
  • Anret derefter de øvrige ingredienser oven på salaten.
  • Voila! Så er den klar til servering for dine mange gæster!

Blinis m. avokado creme

Ingredienser

  • 1 pakke blinis
  • Stenbiderrogn
  • 1 rødløg
  • 1 hvidløg
  • 2 avocadoer
  • 4 spiseske creme fraiche
  • Salt og peber
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Steg dine blinis, til de er gyldne, og lad dem derefter køle af.
  • Kom avocado, creme fraiche, presset hvidløg, salt og peber i en blender eller skål. Mos det sammen, til det får en cremet konsistens.
  • Hak rødløget fint.
  • Anret dine blinis på et fad, og top dem med avokadocremen, stenbiderrogn og det finthakkede løg.

Vandmelon hapsere

Ingredienser

  • ½ vandmelon
  • 200g Puck ost
  • Mynte
  • Grillspyd

Fremgangsmåde

  • Skær din vandmelon og din puck ost i tern. Saml de små vandmelon hapsere på grillspyddene.
  • Mums! En lækker og frisk måde at servere vandmelon på til dine gæster.