OVERNIGHT OATS

Skal morgenmaden være nem og lækker? Så er denne opskrift helt perfekt for dig. Du kan nemlig lave den aftenen før og lade den stå i køleskabet til dagen efter. Vi giver her 3 bud på de populære overnight oats. Hvilken er din favorit?

Ingredienser

1 portion

Basisopskrift

Brug denne opskrift som base for dine havregryn og tilføj én af nedenstående smagsvarianter til blandingen.

  • 20 g havregryn
  • 1 spsk. chiafrø
  • 1 ½ dl naturel græsk yoghurt (skyr, ymer, tykmælk eller andet surmælksprodukt kan også bruges)
  • 1 dl havremælk (eller mælk efter eget valg)

Toppings:

  • Mandler
  • Hjemmelavet granola

Hindbær cheesecake

  • 1 håndfuld hindbær
  • 1 spsk. honning
  • ½ tsk. citronskal
  • 1 spsk. cremefraiche

Banankage med chokolade

  • ½ banan
  • 1-2 spsk. hakket chokolade (kakaonibs eller chokoladeknapper kan også bruges.

Vanilie matcha

  • 1 tsk matcha
  • 1 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne sammen til en fast og cremet masse. Kom blandingen i en beholder med låg og lad den stå i køleskabet natten over, eller minium 3 timer.
Når blandingen har sat sig, kan du toppe den med hjemmelavet granola, mandler, frisk frugt eller hvad du ellers drømmer om på dine oats.

Velbekomme.