OVERNIGHT OATS
Skal morgenmaden være nem og lækker? Så er denne opskrift helt perfekt for dig. Du kan nemlig lave den aftenen før og lade den stå i køleskabet til dagen efter. Vi giver her 3 bud på de populære overnight oats. Hvilken er din favorit?
Ingredienser
1 portion
Basisopskrift
Brug denne opskrift som base for dine havregryn og tilføj én af nedenstående smagsvarianter til blandingen.
- 20 g havregryn
- 1 spsk. chiafrø
- 1 ½ dl naturel græsk yoghurt (skyr, ymer, tykmælk eller andet surmælksprodukt kan også bruges)
- 1 dl havremælk (eller mælk efter eget valg)
Toppings:
- Mandler
- Hjemmelavet granola
Hindbær cheesecake
- 1 håndfuld hindbær
- 1 spsk. honning
- ½ tsk. citronskal
- 1 spsk. cremefraiche
Banankage med chokolade
- ½ banan
- 1-2 spsk. hakket chokolade (kakaonibs eller chokoladeknapper kan også bruges.
Vanilie matcha
- 1 tsk matcha
- 1 tsk vaniljepulver
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienserne sammen til en fast og cremet masse. Kom blandingen i en beholder med låg og lad den stå i køleskabet natten over, eller minium 3 timer.
Når blandingen har sat sig, kan du toppe den med hjemmelavet granola, mandler, frisk frugt eller hvad du ellers drømmer om på dine oats.
Velbekomme.