Happy Easter!
Pavlova fuglereder
Overrask dine gæster med en påskeudgave af den klassiske pavlova – sprød marengs, frisk citrusflødeskum og knasende lakridsæg i perfekt harmoni. Mums!

Ingredienser
Tid: 2,5 time
Antal: 16 stk.
Pavlova:
- Æggehvider fra 7 æg
- 450 g sukker
Flødeskum m. citron:
- ½ liter fløde
- 1 tsk. Vaniljesukker
- Korn fra 1 vaniljestang
- Citronsaft (efter smag)
- Citronskal (efter smag)

Fremgangsmåde
- Pisk æggehviderne i en skål, og tilsæt sukker lidt ad gangen. Fortsæt med at piske, indtil marengsen er helt stiv og danner små toppe.
- Bag marengsrederne i en forvarmet ovn ved 115°C varmluft i 1,5 time. Sluk derefter ovnen, og lad dem stå i yderligere 30 minutter, så de får den perfekte sprøde konsistens.
- Hæld fløden i en skål, og tilsæt citronsaft og citronskal. Skrab kornene ud af vaniljestangen, bland dem med en smule vaniljesukker, og rør det i fløden. Pisk fløden, indtil den er fast, men stadig blød.
- Når pavlovaerne er afkølet, pyntes de med citrusflødeskum, lakridsæg og hakkede pistacienødder.
Voila! Smukke små fuglereder klar til påskefrokosten.

Produkter til opskriften