VELKOMMEN HJEM

DAY ET x Bahne

Mød Head of Design, Christina Lindeskov Andreassen.

Skandinavisk, klassisk og kvalitetsbevidst

Head og Design hos DAY ET, Christina Lindeskov Andreassen, deler ud af hendes inspirationskilder og giver hendes tips til hverdag og fest. Ud over sit kreative arbejde med tasker, laver hun også smykker og keramik. Christina har en vision om at vi i højere grad skal tage hensyn til planenten og den verden, som vi lever i.

Lær Christina at kende her.

Hverdag

"Jeans, en t-shirt, en blazer og et par sko, der larmer lidt."

Inspiration

"Jeg finder inspiration overalt. Mine øjne er altid åbne. Ideen til et nyt produkt kan komme ud fra alt – et smukt møbel, en cool person på gaden eller en taske i en genbrugsbutik.

Herhjemme har vi lige været igennem en stor ombygning, og selvom mit kreative sind derfor har arbejdet i overtimer, så er der stadig så mange projekter, ideer og detaljer, som jeg gerne vil tilføre vores hjem. Det er en virkelig sjov og spændende proces."

Bedste minde

"Min brudekjole fra Malene Birger, som jeg købte da jeg arbejdede der, har de bedste minder. Jeg vidste bare, da jeg så den, at den skulle jeg giftes i en dag."

Største samling

"Skåle og stentøj. Min datter og jeg går til keramik sammen, og vi har snart lavet så mange skåle, krukker og fade, at jeg ikke har plads til flere i skabene. Jeg nyder både enetiden med hende, men også det at, vi kan være kreative sammen."

Fest

"Noget, der glimter! Selvom jeg ofte klæder mig ret klassisk, har jeg et ægte "ravne-hjerte" og drages af guld, glimmer og palietter."

Sko

"Jeg har et langvarigt kærlighedsforhold til sko. Her går jeg aldrig ned på kvalitet. Jeg vil hellere vente en sæson eller to og spare op til det helt rigtige par end at købe noget kortsigtet.

Tasker

"Tasker er min store passion, som jeg er så heldig at arbejde med til hverdag. At designe en taske handler om at skabe en balance mellem form, funktion og materialer. Det kan være næsten helt arkitektonisk at arbejde med at finde den rette anatomi og de rette dimensioner."

Smykker

"Jeg elsker mine smykker både dem med diamanter og ædelsten, mine arvestykker og dem mine børn har lavet til mig. Jeg har også selv lavet smykker i mange år samt gået på diverse kurser. For mig er det en kæmpe tilfredsstillelse at kunnelave sit eget smykke."

Tøjkrisens ven

"En af mine nålestribede blazere kan altid redde mig fra en tøjkrise. Oftest er det dog min DAY ET cap, der redder dagen, især når jeg har hårkrise."

Altid i tasken

"Mine tasker er ofte ret fyldte med alskens ting og sager. Det er alt fra min computer, pakker til posthuset, en anden taske til at handle ind med, en blok til noter, allergimedicin, handsker, snacks til mine børn, lipgloss i mangetal til hverdagsting som nøgler, pung og telefon."

God stil

"God stil handler om at lade sin personlighed skinne igennem og den måde, man er i verden på. I et lidt højere perspektiv synes jeg, at ”god stil” også er at træffe nogle bevidste valg som forbruger. Det at vælge items, der kan leve længe i ens garderobe på grund af god kvalitet og funktionalitet, samt det at gå efter de styles, der har de mest miljøvenlige materialer og produktioner, er nødvendigt, så vi alle tager hensyn til planeten og den verden, vi lever i."