VELKOMMEN HJEM

Moshi Moshi Mind x Bahne

Mød stifterne Rikke Rasmussen & Stine Skjoldborg.

Tidsløst enkelt & komfort

I 2001 startede Moshi Moshi Mind, under navnet Moshi Moshi. I år er det mere end 30 år siden at de to stiftere, Stine og Rikke lærte hinanden at kende. Moshi Moshi Mind, vil med sit brand danne ramme for enkle og tidsløse designs. Derudover spiller miljø og komfort også en stor rolle for brandet.

Lær designduoen at kende her

Inspiration

"Inspiration henter vi hos veninder, mennesker, på gaden, i bøger og særligt når vi rejser."

Hverdag

"Vi sætter begge pris på behageligt tøj, hvilket vores brand også tager udgangspunkt i.

Rikkes go-to outfit er en blød skjorte, top eller strik med mindst lige så bløde bukser.

Stines hverdags outfit til en dag med træning efter job består af nogle tights med enten en stor strik eller skjorte."

Fest

"Vi begge tilsætter tit blot en blazer til hverdagsoutfittet, samt enten en sko eller støvle med hæl. Rikke kunne også finde på at hoppe i en skjorte eller tanktop."

Sko

"Rikke er vild med alle slags sko, både høje og lave mens Stine nævner herresko. Sneakers og ballerinaer er Stines fortrukkende sko."

Tasker

"Stine bruger den samme hverdagstaske altid sammen med Moshi Moshi Minds prikket net."

Smykker

"Vi benytter begge smykker der har en betydning for os. Det vil også sige, at vi har færre smykker. Det er både smykker som har været gaver, arvestykker og selvfølgelig vielsesring."

Den naturlige skønhed

"Vi begge er enige i, at når vi er tro mod vores naturlige skønhed, er vi smukkest. Det vigtigste er, at man har det godt i det man har på. God stil er forskellig fra person til person. Rikke har fokus på en stil der er enkel og tidsløs.

Et vigtigt stykke tøj for vores garderobe er en god strik. Den kan bruges året rundt - Rikke kan både finde på at sove i en strik, samt tage den med på stranden, just in case. Det bedste minde har Rikke med en helt særlig strik - en uldsweater fra hendes afdøde far.

En ven for vores garderobe, når tøjkrisen rammer os - er en tidsløs skjorte. Rikke nævner specifikt hendes "Poetry Crepe Heart" jakke. Derudover er et sæt også altid en redning, da det er ukompliceret og ikke behøver styling. Herunder er en favorit det strikkede "Rip Stribe" sæt.

Vi går begge op i historien bag vores ejendele. Stine er især glad for sin samling af vaser og skåle - især dem med en historie. Derudover er Stines bedste køb et par sko med en længere historie, netop et par 4 år gamle laksko."