VELKOMMEN HJEM

My Little Curvy Love x Bahne

Mød stifter & designer Liv Utzon

Klassisk, sensuel og moderne

Liv Utzon, 57 år, der er stifter og designer i My Little Curvy Love, vil med sit brand sørge for, at en størrelse ikke skal forhindre nogen i at føle sig smuk og sexet. Selv er hun en kjolepige, men når fittet, kvaliteten og ikke mindst humøret er rigtigt, så kan hun også sagtens hoppe i et jakkesæt.

Lær Liv at kende her.

Inspiration

"Jeg bliver meget inspireret af mennesker, stemninger og former. Inspiration findes alle vegne."

Hverdag

"For tiden er jeg superglad for mit pink jakkesæt, som jeg både bruger som sæt med en skjorte eller en top eller bukserne alene med en sweatshirt eller strik. Dog er og bliver jeg en kjolepige, og jeg er ikke bange for at hoppe i en lang kjole, selvom det er hverdag."

Fest

"Her går jeg enten med min sorte, stramme og udringede strikkjole, som jeg laver sæson efter sæson, og ellers vælger jeg en af mine gulvlange bohemekjoler."

Sko

"Sko er vigtigt for looket, og jeg skifter flittigt mellem høje hæle og seje støvler, mens sneakers er blevet min nye crave." 

Tasker

"Mit taskeforhold er lidt som med sko. Mange vil mene, at jeg har alt for mange, men jeg mener altid, at jeg mangler en ny." 

Diversitet

"De sidste 7 år har meget af mit professionelle liv gået med at sætte fokus på, at det er alle kvinders ret at være moderne, sexede og seje. Emnet betyder utroligt meget for mig, både menneskeligt og professionelt. Jeg taler dagligt med mange kvinder, der hver dag føler sig ydmyget, nedgjort, foragtet og ikke respekteret. Så et ord som diversitet, der for tiden føles lidt som et modeord, betyder for min mission meget mere, end de fleste forstår. Her føler jeg, at jeg kan gøre en forskel, og derfor blev ”My Little Curvy Love” skabt."

"De sidste år er der blevet åbnet op for diversitet, men mange har også opdaget, hvor svært det er. Det er nemlig ikke nok blot at graduere en model op i to størrelser større og så klemme en plussize kvinde ned i den. Der er så mange følelser forbundet med det. Vi taler om en gruppe kvinder, der føler sig så tilsidesat og nedgjort, at de er klar til kamp for at blive hørt, og med god grund. Derfor har jeg sat mig som en form for talskvinde for denne gruppe, og det er jeg så stolt af. Denne gruppe kvinder er nemlig både seje, dygtige, smukke og ressourcestærke!"