VELKOMMEN HJEM

Samsøe Samsøe x Bahne

Mød Head of Womenswear, Meme Marta Fagiuoli.

Tailored, sporty og eklektisk.

33-årige Meme Marta Fagiuoli er til dagligt Head of Womenswear hos Samsøe Samsøe. Hun finder inspiration i alt fra sine italienske rødder til subkulturer og meget nutidens streetstyle. Selv elsker hun klassiske jakkesætsbukser, sneakers og MEGET høje hæle.

Lær Meme at kende her.

Designprocessen

"Hver sæson starter hele designteamet med et møde, hvor alle fortæller, hvad der inspirerer dem for tiden. Herefter beslutter vi os for nogle stikord, der senere udgør sæsonens tema. Herefter kommer den sjove del: indkøb af stof, finde silhuetter og detaljer. I løbet af designprocessen har vi mange fællesmøder for at sikre den røde tråd i kollektionen. Vi stræber efter at dække forbrugerens behov samt sikre det stærkeste design. Det er en dynamisk process, der kræver en masse talent, og hos Samsøe Samsøe ser vi os derfor som et team og ikke blot én designer eller én frontfigur."

Bæredygtighed

"Det er interessant at se, hvordan flere brands er begyndt en rejse mod et mere bevidst modus-operandi.

Hos Samsøe Samsøe har vi en ambitiøs materialestrategi, hvor vi bruger økologisk bomuld, bæredygtig indfarvning af denim og meget mere igennem vores generelle CSR startegi. Vi tager flere gode skridt mod en bedre praksis. Vi er ikke perfekte, men vi gør vores bedste hver dag!"

Hverdag

"Basketballsneakers, jakkesætbukser, en god hoodie, en oversized firgursyet frakke eller en dynjakke."

Fest

"Ofte er det mit hverdagsoutfit, hvor jeg bare hopper i et par meget høje hæle i stedet."

Sko

"Jeg EEEELSKER sko, og jeg kan gå to veje: enten Nike Air Jordans og Dunks sneakers eller høje (og her mener jeg HØJE) hæle."

Tasker

"Når det kommer til tasker, har jeg en stor totebag, som jeg bruger hver dag. Den er stor nok til alle mine ting: computer, dokumenter, mine personlige ejendele og ting til min baby. Ud over det har jeg en håndfuld statement tasker. Jeg kan godt lide at investere i ægte klassikere."

Smykker

"Alle de smykker jeg har på til dagligt symboliserer hver et særligt minde, hvor jeg føler mine kære er med mig. Jeg elsker, hvordan smykker har en hel speciel mindeværdig kraft, der ved bare at bære dem i specielle momenter knytter minderne til dem. Derudover elsker jeg at lege med mere funky bling, der kan spice et hvert outfit op: diamanter og alt andet glitrende er mine go-to."

Igen og igen

"Tilpassede sorte eller navyblå jakkesætsbukser. De er inbegrebet af min hverdagsuniform."

Bedste køb

"Min madras haha!"

Tøjkrise

"Når jeg er I tvivl, vender jeg altid tilbage til min uniform: mine favoritbukser og en crisp skjorte. Det er nemt, komfortabelt og meget mig."

Bedste minde

"De bedste minder i min garderobe er stjålne t-shirts fra min bror og kæreste (undskyld drenge) Herudover er der også gode minder i de busker og den frakke, som jeg designede på designskolen for mange år siden."

Altid i tasken

"Nøgler, mobil, læbepomade, min pung, høretelefoner og en snack til min baby."

God stil

"God stil for mig er alt, der er tro mod en selv. Det kan tydeligt ses og mærkes, når nogen er komfortable i deres look."