Det er altid nemt og enkelt at handle online på Bahne.dk. Når du har afgivet din ordre, modtager du automatisk en e-mail med bekræftelse på din bestilling. Når vi har behandlet din ordre, modtager du en e-mail med din ordrebekræftelse, som indeholder din faktura og Track & Trace nummer.

Vær opmærksom på, om du har indtastet korrekt adresse samt e-mail, da du ellers ikke vil modtage din ordrebekræftelse med dit Track & Trace nummer på din pakke.

 

Levering

Din bestilling afsendes generelt hurtigst muligt og senest indenfor 1-4 hverdage. Når din ordre er behandlet modtager du en e-mail med din ordrebekræftelse, faktura samt Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke.

I spidsbelastede perioder som jul, udsalg eller lignende kan der forekomme længere leveringstid, hvorfor vi opfordrer til at bestille dine varer i god tid.

Vi leverer ikke varer ud på lørdage, søndage og helligdage.

Vær opmærksom på at bestillingsvarer og møbler bliver leveret med en fragtmand, hvorfor det ikke er muligt at vælge bestemte leveringsdatoer og steder. Du vil i stedet blive kontaktet af en fragtmand, som laver en aftale omkring levering.

Bemærk ved levering af bestillingsvarer fra Morsø: Forsendelsen leveres af fragtmand til kantsten og levering skal derfor være til fast underlag, således fragtmand kan læsse af med palleløfter.

 

Fragtpriser

Der pålægges et fragtgebyr på alle ordrer.

GLS Levering til privatadresse: 49kr
GLS Levering til firmaadresse: 35kr
GLS Pakkeshop: 29kr
Burd Delivery aftenlevering: 49kr 
Levering af møbler til kantsten: 350kr
Levering til butik: Gratis

Der leveres ikke til udland.