AUTUMN FAVORITES

Det er tid til oversized strik, lag på lag, jakker, huer og tørklæder. Find efterårets musthaves her.

Udforsk

Back to Work

Find inspiration og idéer til styling af det perfekte workwear outfit. Det har aldrig været mere smart at føle sig godt tilpas. Find styles med høj komfort i Bahnes klassiske modeunivers.

Udforsk alt

Get the Look

Find inspiration til efterårets looks uanset om du er til det farverige, klassiske eller afslappede look.

Udforsk

Back to basics

Enhver garderobe bør indeholde klassiske basics, som kan styles igen og igen. Find basics af høj kvalitet hos Bahne og mærk forskellen.

Udforsk

AUTUMN FAVOURITES

Efteråret er her! Det er tid til at tage efterårstøjet frem og iføre dig varme strik, flotte jakker og bløde halstørklæder og vanter. Er du på udkig efter en ny efterårsjakke? Eller mangler du de helt rette sko til efteråret? Måske er din efterårsgarderobe allerede som du ønsker, men du mangler lige vanterne og halstørklædet? Uanset hvad dit behov burde være, så kan du finde lækre styles, sko og accessories som ville være et hit hele efteråret og vinteren lang. 

Køb jakker og frakker online hos Bahne

Har du længe drømt om en varm efterårsjakke eller vinterjakke? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bahne finder du nemlig et stort udvalg af både jakker og frakker, så du kan finde den rette uanset din stil. Er du mest til farverigt tøj? Så ville overtøj fra Baum und Pferdgarten, Stand Studio eller Stine Goya være oplagt for dig! Her får du nemlig jakker i smukke farver, som med sikkerhed vil tilføje glæde på grå efterårsdage. Find også de klassiske vinterjakker fra Mads Nørgaard i smukke farver og sammensæt jakken med en farverig eller klassisk hue, vanter eller halstørklæde. Det giver et ekstra pift. Er du derimod mere til de klassiske og neutrale vinterjakker og frakker? Så finder du selvfølgelig også det hos Bahne. Find den klassiske blazer frakke fra brands som DAY Birger et Mikkelsen og Baum und Pferdgarten. Find også trenchcoats og frakker fra brands som Vila og Second Female. Leder du efter en efterårsjakke eller vinterjakke som er vandtæt? Så kan du finde netop dette fra populære RAINS. Herfra finder du nemlig både regntøj som regnfrakker og regnbukser, men også efterårsjakker eller vinterjakker som både er varme og vandtætte. Hvad mere kan man ønske sig? Fryser du tit om vinteren eller efteråret? Så kan en flyverdragt til voksne være lige det, som du leder efter. Fra Global Funk finder du et stort udvalg af flyverdragter, så du kan holde varmen hele efteråret og vinteren. 

Sko til efteråret

Ejer du allerede en god jakke til efteråret? Så kan de perfekte støvler eller loafers være lige det, som du leder efter. Hos Bahne finder du et stort udvalg af sko i forskellige typer. Find både støvler, loafers og hjemmesko til de kolde dage hos Bahne. Find eksempelvis både sorte støvler, brune støvler, ankelstøvler og lange støvler hos Bahne fra populære brands som Billi Bi, Garment Project og DAY Birger et Mikkelsen. Leder du efter de helt perfekte hjemmesko eller bamsestøvler? Så finder du de klassiske og tidløse sko fra UGG, som holder sæson efter sæson. Vi håber, at du finder netop det, som du søger til din efterårsgarderobe. Rigtig god shopping!