Kvindernes kampdag

Mød Louise

"Jeg hedder Louise og er 30 år. Jeg bor på Østerbro med min forlovede og arbejder som boligindkøber i Bahne."

Hvordan startede din rejse hos Bahne?

"Min rejse i Bahne startede for snart 4 år siden – i hvert fald som ansat, jeg har været trolig shopper i mange år. Jeg startede som design indkøber og har så med tiden også fået ansvaret for vores interiør og wellness afdeling."

Hvad har styrket dig på din rejse som kvinde?

"Jeg har som oftest været omgivet af mennesker der giver mig tro på egne evner og selvtillid. Det kombineret med, at jeg altid har været klar på at springe ud i nye udfordringer, har gennem tiden givet mig en masse fantastiske oplevelser og læring med på vejen, som har styrket mig til at være den jeg er i dag."

Hvor ser du dig selv om 5 år?

"Om 5 år er jeg gift med min skønne forlovede og har to gravhunde. Derudover er jeg forhåbentligt blevet en endnu bedre indkøber, så vi i Bahne bliver ved med at udvikle os og skabe et spændende sortiment, som alle drømmer om!"

Hvilke kvinder er du særligt inspireret af?

"Jeg har mange seje power-kvinder i mit liv! Min mor, mine seje svigerinder og søster, der alle er fantastiske mødre og samtidigt megaseje til at gå efter deres mål og drømme. Mine veninder der benhårdt går efter det de gerne vil og samtidigt er rummelige, sjove og tilstedeværende. Og så er jeg så privilegeret at arbejde i Bahne, hvor der er en hel hær af power kvinder ansat, der alle favner forskellige opgaver og løber stærkt for at nå i mål – det er power!"

Hvad er det bedste ved at være kvinde?

"En styrke for mig er empati og evnen til at reflektere. Jeg synes tit det giver mig styrke at kunne reflektere over ting og det skaber forståelse for situationer og reaktioner." 

Hvad er, ifølge dig, noget af det vigtigste at huske på som kvinde?

"Du kan hvad du vil – spidse albuer er ikke nødvendigvis vejen frem."

3 gode råd – kvinde til kvinde

  • "Gå efter dine drømme – du behøver ikke følge strømmen."
  • "Lad være at smække med nogen døre – du ved aldrig hvem du møder igen."
  • "Husk at have det sjovt – livet bliver langt, hvis man ikke er glad for det man laver!"

Hvordan kan kvinder støtte hinanden bedre i arbejdslivet?

"Jeg tror vi kommer langt ved at kommunikere ærligt. Styrk og støt hinanden – det giver god energi!"

Hvordan ser du din rolle som en inspiration for andre kvinder, både indenfor og udenfor Bahne?

"Jeg har ikke set mig selv som værende inspirerende for andre kvinder – men jeg er meget smigret og stolt, hvis jeg kan være med til at styrke flere kvinder i troen på egne evner i jagten på drømmene."

Hvilke råd ville du give til kvinder, der ønsker at forfølge en karriere inden for dit felt?

"Gå efter det! Jeg havde ikke baggrund inden for detailbranchen inden jeg startede i Bahne, men med åbenhed og gå-på-mod kan man komme langt!"

Hvordan er det at arbejde i en virksomhed, hvor de fleste er kvinder?

"Det at vi er flest kvinder, er ikke noget jeg tænker over i hverdagen – vi er en masse seje medarbejdere, der hver gør det megagodt inden for sit område! Jeg synes det er fedt, at vi er så mange forskellige personligheder, der sammen er med til at gøre Bahne til det vi er!"